≫ 

PRIJAVLJENA OTMICA DEVOJČICE ISPRED OSNOVNE ŠKOLE: Policija blokirala područje oko Zenice (VIDEO)

Navodno, otmica se dogodila u naselju Tetovo, u kojem se trenutno nalazi veliki broj policajaca koji su blokirali celo područje

  • 0

Zeničkoj policiji jutros je prijavljena otmica devojčice, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba u MUP-u Zeničko-dobojskog kantona.

IZREČENA PRESUDA OTMIČARIMA MALE MAŠE: Francuzima 26 godina zatvora

Navodno, otmica se dogodila u naselju Tetovo, u kojem se trenutno nalazi veliki broj policajaca koji su blokirali celo područje i toku je opsežna akcija.

Aldina Ahmić, portparol MUP-a ZDK-a, istakla je da još uvek ne postoji potvrđena informacija da se otmica zaista i desila.

- Devojčica koja je prijavila navodnu otmicu je u prostorijama MUP. Još nije utvrđeno da li je uopšte bilo pokušaja otmice i da li u celoj priči postoji druga devojčica - kazala je ona.

Policija i dalje nema podatke o indentitetu navodno otete devojčice. Istražitelji obavljaju razgovor sa učenicom koja je prijavila otmicu svoje drugarice.

U zeničkom naselju Tetovo, jutros je navodno oteta jedna devojčica, a druga 11-godišnjakinja je uspela da pobegne, glasi informacija BHRT-a. Sve se desilo ispred OŠ "Hasan Kikić", kada su devojčice krenule na nastavu.

U OŠ "Hasan Kikić" nam je potvrđeno da su odmah nakon prijave da je devojčica iz Zenice oteta, prebrojali učenike svoje škole, te utvrdili da niko od učenika ne nedostaje. Rekli su i da je učenica njihove škole, koja je prijavila navodnu otmicu u prisustvu roditelja, u policijskoj stanici.

U prijavi je navedeno da je u blizini škole primećen crni kombi i da su u njemu bile osobe sa fantomkama.

DEVOJČICU (4) JE NEKO OTEO IZ KREVETA: Kada su pogledali snimke, otkrili su užasavajuću istinu (FOTO) (VIDEO)

Uspaničeni roditelji nalaze se ispred škole, vidno potreseni zbog celokupnog događaja.

- Ovo ne smemo prepustiti slučaju. Škola mora imati obezbeđenje, ovo se ne sme ponoviti - stav je okupljenih roditelja.

Prema rečima direktora OŠ "Hasan Kikić", devojčica koja je uspela da pobegne pohađa šesti razred i trenutno se nalazi u Hitnoj pomoći u Zenici.

- Još uvek ne znamo identitet devojčice koja je oteta, niti njen uzrast, te se zbog toga u školi vrši provera i brojno stanje dece. Stanje je na zabrinjavajućem nivou, a mi već odavno apelujemo da se u blizini škole formira policijska stanica, ne samo zbog ovog slučaja, već i zbog prodaje alkohola u blizini ustanove - izjavio je on.

I pripadnici MUP RS su maksimalno uključeni u potragu za otetom devojčicom, pa trenutno na putevima z RS kontrolišu sva sumnjiva vozila.

Policija je blokirala sve puteve oko Tuzle. Proveravaju se sva vozila na izlazima iz Tuzle prema drugim gradovima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:radiosarajevo.ba/ba.n1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA