≫ 

VOZAČI OPREZ - MOKRI KOLOVOZI, OPASNOST OD ODRONA: Ove puteve ćete danas morati da ZAOBIĐETE

Prvi dan vikenda uvek donosi nešto veći broj vozila i pojačan saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima

  • 0

Pored mokrih kolovoza i usporenog saobraćaja iz AMS S vozače upozoravaju i na opasnost od odrona sa kojim treba računati na putevima pored Ibra i Drine, u ovčarsko-kablarskoj klisuri.

Opreznije treba voziti i na đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke, kao i onim koji vode u planinske predele.

Prvi dan vikenda uvek donosi nešto veći broj vozila i pojačan saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima, ali i na autoputevima na kojima se trenutno ne čeka duže od desetak minuta za naplatu putarine.

Ujutru i pre podne na severozapadu i zapadu, posle podne i uveče u ostalim krajevima postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na južni i jugoistočni, najviša temperatura od 12 do 16 stepeni.

Zbog planiranih radova u tunelu "Straževica" na obilaznici oko Beograda predviđena je potpuna obustava saobraćaja koja počinje danas od 21 sat i biće aktuelna do nedelje do 5 sati ujutru.

Za vreme obustave saobraćaja vozači mogu da koriste alternativni put koji vodi od Kružnog puta preko Rakovice, Resnika i Bubanj Potoka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA