JEDNOG IZBO, DRUGOM RAZBIO GLAVU: Uhapšen Leskovčanin koji je tukao Nišlije

Leskovčaninu M. J. (19) Osnovno javno tužilaštvo odredilo je pritvor do 30 dana zbog nasilničkog ponašanja

  • 4

Leskovčanin M. J. (19) koji je izbo jednog a razbio glavu drugom Nišliji uhapšen je. Njemu je Osnovno javno tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana zbog dva dela nasilničkog ponašanja.

KRVAVA NOĆ U NIŠU: Isekao mladića jer je pokušao da ga spreči da ukrade cigarete! (FOTO)

On se sumnjiči da je 19. oktobra u parku u blizini niškog Doma zdravlja pretukao jednog Nišliju, a prema nezvaničnim informacijama, razlog obračuna je bila nepristojna ponuda ovog prolaznika.

Osumnjičeni je sa svojom devojkom prolazio kroz park kada ih je susreto oštećeni. Pitao je M. J. da li može da ima seks sa njegovom curom. Mladić se razbesneo i udario ga više puta pesnicama po glavi – kažu naši sagovornici iz istrage.

STRAVIČNA DRAMA: Nišlija umro nasred KVANTAŠKE PIJACE! (FOTO)

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Samo dan ranije M. J. je nožem povredio jednog mladića na Trgu Kralja Milana, u blitini Tvrdđavskog mosta a razlog je opet bila njegova devojka.

- Ona je ukrala paklicu cigareta iz trafike, mladić koji je bio u blizini je to primetio i uhvatio je za ruku u nameri da je spreči da pobegne. Leskovčanin je izvadio nož i oštećenog posekao po licu, ruci i slabinskom delu ali mu je naneo samo lake telesne povrede – kažu naši izvori.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pobunio se zbog usluge u auto perionici pa dobio BATINE

On je, naime, zagovarao prodavca na trafici da bi njegova devojka ukrala cigarete. Prolaznik koji je primetio šta se dešava obratio se devojci rečima: "Šta to radiš?", i pokušao da je spreči da uzme paklicu koju nije platila. Medjutim, tada je reagovao njen prijatelj i napao ga nožem. Naneo mu je posekotine po levom obrazu, levoj nadlaktici i u slabinskom predelu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    24. oktobar 2016 | 20:49

    Nasilnicko ponasanje a izbo? Valjda pokusaj ubistva

  • dziber iz beograd

    25. oktobar 2016 | 10:20

    Leskovcaninu maximalna kazna za pokusaj ubistva sa predumisljaem i nosenje oruzja i ugrozavanje sigurnosti gradjana i terorizam i navodjenje devojke na sex i kradju. To je jedan olos koji i kad izadje ima da ponovo sece ljude, po isteku maximalne kazne treba ga pratiti dok je opet na slobodi

  • Dragiša

    25. oktobar 2016 | 08:35

    Takvih ludaka po Srbiji koliko god hoćeš a država ne preduzima nikakve korake u zaštiti poštenih gradjana . Takve treba slati na tešku višegodišnju robiju pa da vidimo posle kako će se ponašati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA