≫ 

HILARI JE OPASNOST, NE TRAMP: Suzan Saradon o kandidatima za predsednika SAD (VIDEO)

Glumica je izjavila da je strategija spoljne politike Klintonove takva da predstavlja ogroman rizik po nacionalnu bezbednost, čak mnogo više nego Trampova

  • 9

Još jedna poznata ličnost je na Trampovoj strani i za to ima dobre argumente. Radi se o glumici Suzan Saradon koja je izjavila da je strategija spoljne politike Hilari Klinton takva da predstavlja ogroman rizik po nacionalnu bezbednost, čak mnogo više nego Trampova.

TRAMP JE DŽUKAC, HILARI ZLA: Poznati podelili Ameriku, evo ko će da glasa za Donalda, a ko za Klintonovu (FOTO) (VIDEO)

- Verujem da je na neki način ona opasnija, iako su oboje razgovarali tokom kampanje sa Henrijem Kisindžerom u poslednje vreme - izjavila je glumica prošlog četvrtka

Saradonova koja je javno podržala Berni Sendersa za predsednika, vrlo je detaljno obrazložila zašto bi glasanje za Hilari, iako je demokrata, bila glupost.

Printskrin/Youtube/TYT Politics Printskrin/Youtube/TYT Politics

- Prema njenim izveštajima - ništa nije naučila iz primera Iraka. Ona je za intervenciju. Činila je užasne, užasne stvari i to vrlo bezobzirno - dodala je glumica.

HILARI JE ZLA I VOLI DA RATUJE: Vivijen Vestvud ocrnila demokratskog kandidata za predsednika SAD (VIDEO)

- Ne znam da li je ona operisana od osećanja ili šta je njen trip. Mislim da bismo sa njom bili u Iranu za dve sekunde. To me veoma plaši i uznemirava - zabrinuto priča Saradon.

Rekla je i da su Trampove ideje toliko neverovatne da naginju ka opasnim.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Time se hranimo. On je tako opasan, veoma opasan. Ne brinem o zidu koji će biti podignut i za koji će da plati Meksiko. On želi da se oslobodi svakog živog Muslimana u ovoj zemlji. Da li on želi da rasizam bude uobičajena pojava? Nisam sigurna kakva je ta njegova politika...

S' druge strane, kako kaže Sarandonova, Klintonina spoljna politika je takva da imamo sve razloge za uzbunu.

- Znam ja kakva je njena politika. Znam gde je dobila pare i znam da ne radi transparentno i da za to nikome ne odgovara.

Suzan takođe predviđa da će se Klintonova na kraju suočiti sa optužnicom zbog korišćenja privatnog mejla sa servera dok je bila državni sekretar.

Pogledajte intervju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сербия любит Россию

    24. oktobar 2016 | 22:13

    Сузан Сарадон је одлична глумица,врxунска филмска звезда,искрена жена и добра особа,волим ову глумицу и њена кинематографска остварења а сада ми је још више скочила у очима.Сваки непријатељ Xилари Клинтон је мој пријатељ

  • Nikolas

    24. oktobar 2016 | 20:53

    KAD GLEDAM OVU ZENU U NJENIM OCIMA VIDIM ZLO - ONA JE 5 ELEMENT!!!!

  • Vladimir

    24. oktobar 2016 | 21:06

    Ne bi se dobro proveli u Iranu. To vise nije "ono" vreme. Inace po kandidatima za tako vaznu funkciju,vidi se kakva su oni nacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA