NIŠKE KOTLARNICE RADE PUNOM PAROM: Svi građani imaju grejanje

Niš je od Ruskog humanitarnog centra dobio dva agregata koja su u funkciji obezbeđivanja električne energije za eventualni ispad koji bi se mogao da se desiti i za rad u noćnim uslovima, jer su mnoge deonice toplovoda na sredini bulevara i ulica

  • 1
radijatori, grejanje, zimska grejna sezona, temperatura u stanu Foto: pixabay.com

Svi građani Niša imaju grejanje, izjavio je danas gradonačelnik Darko Bulatović, ističući da, kada je reč o isporuci toplotne energije, nije bila vanredna situacija.

KOD MAME I TATE ČAK DO 34. GODINE: Čak 69,5 odsto Srba ne želi da se osamostali

- Niti je bila, niti je vanredna situacija, 14 kotlarnica u Nišu su u funkciji i rade bez ikakavih ispada sistema - rekao je Bulatović.

Prema njegovim rečima, sve aktivnosti koje su preduzete bile su usmerene ka preveniranju situacije da ne bi došlo do ispada sistema, te da je očigledno da takve mere neko shvata kao vanrednu situaciju.

Vreme predivno, ali košava otežava saobraćaj - vozači, pazite na jake udare vetra

On je naveo da je Niš od Ruskog humanitarnog centra dobio dva agregata koja su u funkciji obezbeđivanja električne energije za eventualni ispad koji bi se mogao da se desiti i za rad u noćnim uslovima, jer su mnoge deonice toplovoda na sredini bulevara i ulica.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

- Ti agregati su vraćeni juče jer očigledno za njima nije bilo potrebe u toj meri - kaže Bulatović navodeći da nije bilo kasnjenja u radu toplane, te da je izuzetak bila jedan kotlarnica.

SRPSKI PROIZVOD SA SVETSKOM CENOM: Pijemo najskuplju vodu u Evropi!

On je dodao je da je reč o kotlarnici na toplani jug koja je bila u remontu do 17. oktobra, jer je na njoj bila havarija u prethodnom periodu, ali su preduzete sve mere da se to otkloni.

- Građanima Niša obećavamo 100 odsto angažovanje svih službi i ljudi 24 sata jer oni su u središtu svih naših aktivniosti i rada - poručio je gradonačelnik.

(Tanjug/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bubashvaba

    25. oktobar 2016 | 12:11

    A zbog cega onda veci deo Palilule I Mokranjceve ulice ni jednog hladnog dana nije imao cak ni mlake radijatore. Kome Nislije koje placaju centralno grejanje da posalju racune za struju za oktobar???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA