"Vaša smrt je naša obaveza!" Flajeri koji uznemiruju i zasmejavaju građane

- Vaša smrt je naša zarada - piše na drugom flajeru

  • 2

U junu ove godine u poštanskim sandučićima Smederevaca, pa i po trotoarima, pojavili su se flajeri sa grbom JKP "Novo groblje", telefonom za kontakt, a sve to bilo je upotpunjeno sloganom: "Vaša smrt je naša obaveza".

DEVETOČLANA PORODICA NA IVICI EGZISTENCIJE: Žive u 25 kvadrata i gladni su (FOTO)

Ovakvi flajeri juče su se ponovo našli na ulicama Smedereva, uznemirli i nasmejali građane, ali ne i JKP "Zelenilo i groblja".

Kada su ovi flajeri prvi put završili na ulicama Smedereva priča je odmah dospela na društvene mreže. Zabava je bila višednevna, a tek nakon toga su reagovali iz JKP "Zelenilo i groblja" demantujući da je reč o njihovom materijalu.

- Neko je falsifikovao naš logo i napravio te flajere. Ni telefon nije dobar, taj odavno nije u funkciji. Ko god da je to uradio mnogo je ružno. Volela bih da nađu tog koji narušava ugled ovom javnom preduzeću – rekla je tada Blicu direktorka ovog javnog preduzeća Slađana Jeremić.

 

Foto: zelenilosd.rs Foto: zelenilosd.rs

"Taj neko" očigledno nije nađen, mada se smederevska policija, kako kažu, potrudila da reaguje po prijavi JKP-a.

Međutim, manje od pola godine kasnije, nepoznati šaljivdžija se ponovo vratio na ulice ovog grada.

- Dana 24.10.2016 ponovo su na ulicama grada Smedereva dospeli flajeri, gde je zloupotrebljen logotip preduzeća i gde su iznete lažne informacije. Naglašavamo da naše preduzeće JKP 'Zelenilo i groblja Smederevo' i zaposleni u njemu nemaju nikakve veze sa pomenutim flajerom i da smo slučaj prijavili Policijskoj upravi Smederevo. Apelujemo sugrađanima da se o radu našeg preduzeća mogu informisati putem zvaničnog saopštenja, našeg oficijalnog sajta ili dolaskom u samo preduzeće - ovako glasi dokument kojim se preduzeće oglasilo.

Ukoliko je nekoga ovaj flajer i doveo u zabunu da je u pitanju neuspela marketinška doskočica, svi su shvatili da je u pitanju šala kada su pročitali drugu parolu na papiriću:

- Vaša smrt je naša zarada.

Ovo javno preduzeće ima i drugu muku, mada iz firme tvrde da situacija nije baš toliko alarmantna.

Naime, na Novom groblju je sve manje mesta za sahranjivanje, na Starom ih odavno nema, a najnovije groblje u Šeškovcu još je daleko od toga da bude stavljeno u funkciju.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шоми

    25. oktobar 2016 | 19:03

    Хахаха, то је Србија!

  • Ćorloilo Ćorlo Pk.

    26. oktobar 2016 | 10:33

    A znate li da je predstavništvo najveće pogrebne firme u Evropi upravo u gradu koji je od Smedereva udaljen samo dvadesetak minuta sa autom, a zove se "Drnda internacional"?! Njihova reklamna deviza već dugi niz godina glasi: "Vaše je samo da umrete, sve ostalo je naša briga!". - ;-) ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA