JEDAN SMS ZA SVU DECU: Kompanija Telekom Srbija aktivirala humanitarni SMS broj za UNICEF!

UNICEF i Telekom Srbija pozivaju korisnike mts mreže da se priključe Klubu prijatelja, i tako pomognu i podrže srećnije odrastanje svakog deteta u našoj zemlji

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Kompanija Telekom Srbija aktivirala je humanitarni SMS broj 9656 za pomoć i podršku programima koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji.

Korisnici mts mreže mogu da putem SMS poruke odrede iznos od 100 ili 200 dinara koji će se svakoga meseca sa njihovog računa automatski preusmeravati na račun kancelarije UNICEF- a u Srbiji. Na ovaj način, korisnici mts mreže postaju članovi Kluba prijatelja UNICEF-a, zajednice redovnih donatora koje vezuje posvećenost unapređenju uslova za rast i razvoj dece u Srbiji, uz mogućnost da se u svakom momentu odjave sa servisa besplatnom SMS porukom.

- Već dugo sarađujemo sa UNICEF-om u Srbiji kroz programe za decu u ranom razvoju i promociju roditeljske linije, tako da smo se sa zadovoljstvom priključili i Klubu prijatelja UNICEF-a. Od sada će i mts korisnici moći da pruže podršku radu lokalne kancelarije UNICEF-a redovnim mesečnim donacijama. Verujem da će se na ovaj način doprineti podizanju svesti o filantropiji u Srbiji, što je u skladu sa načelima društveno odgovornog poslovanja naše kompanije -izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

Korporativni sektor finansijski podržava UNICEF da sprovodi programe u Srbiji. Istovremeno, UNICEF sarađuje sa korporativnim partnerima na razvijanju kulture redovnog doniranja. Redovno davanje pokazuje opredeljenje, spremnost i posvećenost pojedinca i kompanije da aktivno učestvuje u promenama u korist dece i za dobrobit društva.

- Telekom Srbija je značajan partner UNICEF-a u Srbiji. Kao jedan od lidera telekomunikacione industrije, Telekom Srbija podržava strateške programe koje sprovodimo, i istovremeno omogućava inovativna rešenja koja doprinose pospešivanju kulture redovnog davanja, kroz jednostavne i efikasne usluge poput slanja SMS poruke u korist dece - izjavio je direktor UNICEF- a Michel Saint-Lot.

Korisnici mts mreže koji pošalju SMS poruku na 9656, podržaće sveobuhvatne i dugoročne programe koje UNICEF sprovodi u našoj zemlji za zdravije i srećnije odrastanje svakog deteta - za optimalan razvoj u ranom detinjstvu, kvalitetno i inkluzivno obrazovanje, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

UNICEF u Srbiji, i širom sveta, finansira se isključivo iz dobrovoljnih priloga vlada, vladinih agencija, fondacija, korporativnog sektora i pojedinaca. Priključivanje Klubu prijatelja UNICEF- a i redovno mesečno doniranje od izuzetnog su značaja za sprovođenje programa za decu i porodice u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    26. oktobar 2016 | 14:23

    Pomazem samo licno, iz ruke , nemam poverenja u SMS ove i razne fondove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA