DEČAK (4) PREMINUO KAD MU SE KAPULJAČA ZAKAČILA ZA KVAKU: Roditelji neutešni posle nesreće (FOTO)

Dečakova kapuljača se zakačila za kvaku, on je udario glavu i imao je sprečen dotok kiseonika u mozak zbog čega je i umro

  • 1

Četvorogodišnji Mejson Hirsl umro je u petak posle čudne nesreće kad se ugušio nakon što mu se kapuljača zakačila za kvaku.

SEKUNDE SU GA DELILE OD SMRTI: Pogledajte kako se čovek tokom protesta zamalo OBESIO (VIDEO)

Dečak se igrao sa četvoricom svoje braće kada mu se kapuljača zakačila na kvaku ulaznih vrata u porodičnoj kući u Skarborou.

Pretpostavlja se da je jako udario glavu i da ga je to onesvestilo. a da mu je kapuljača zaustavila dotok kiseonika u mozak, što je rezultiralo njegovim oštećenjem.

Mejsonov šesnaestogodišnji brat Ti Džej primetio je da se bori za vazduh, pa je njegovo opušteno telo odneo ocu koji mu je, u pokušaju da ga oživi, dao veštačko disanje.

Nakon toga su ga brzo odveli u dežurnu bolnicu, a lekari su konstatovali da je, zbog nedostatka kiseonika, dečakov mozak mrtav.

Policija ne vidi ništa sumnjivo u vezi sa ovim slučajem i sprovode dalju istragu samo zbog patologa. Portparol severne jorkširske policije potvrdio je da su inspektori bili pozvani 21. oktobra oko 2.15 uveče nakon što je izražena zabrinutost zbog četvorogodišnjeg dečaka.

- Bilo je pokušaja da ga ožive na licu mesta. Odveden je i u bolnicu gde je, na žalost, utvrđeno da je mrtav - rekao je portparol.

Lien Vajt (29), porodična prijateljica opisala je Mejsona kao veselog i nestašnog malog dečaka koji svakako nije zaslužio da umre.

- To je potpuno srceparajuće i ništa neće nadoknaditi taj gubitak - rekla je Lien.

Gospođica Vajt je pokrenula internet stranicu Džast Giving (Just Giving) koja je prikupila skoro 6 hiljada funti kojim će se pokriti troškovi sahrane, uključujući nadgrobnu ploču u obliku supeheroja.

- Neki od vas će možda želeti da daju prilog koji možda jeste mali. ali će pomoći Mejsonovoj porodici da kupe nadgrobnu ploču  sa super herojem ispod koga će večno da počiva - piše na toj stranici.

U intervjuu za Jorkšir Post rekla je da je čudna nesreća oduzela dečaka porodici i ostavila ih sa rupom u srcima.

Mejson je bio učenik Barouklip škole i voleo je da se igra sa braćom Ti Džejem (16), Darsijem (11), Prestonom (5) i Ekslijem (2).

Iz kancelarije patologa u severnom Jorkširu rekli su da je istraga još u toku.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn...

    27. oktobar 2016 | 23:23

    Boze zar ito moze da izazove smrt. Nek te andzeli cuvaju tuga .nekati je lahka zemlja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA