POKUŠAJ UBISTVA PRED KAMERAMA: Ušao je u prodavnicu i tražio nešto da kupi, u sledećem trenutku prodavac je umirao od straha (VIDEO)

Ušao je sa kapuljačom preko glave i naizgled tražio nešto po rafovima

  • 0

Prodavac u noćnoj smeni je sigurno jedna od najopasnijih profesija u Americi, a dokaz za to je i snimak pljačke jedne prodavnice u Filadelfiji.

>>> LEŽAO SAM DVE GODINE U CZ-U ZBOG PLJAČKE: Pacovi su me grizli u samici, ali i to je bolje od ovog što mi se dešava na slobodi (FOTO)

Video pokazuje Afroamerikanca koji ulazi u radnju sa kapuljačom preko glave i naizgled po rafovima traži neki proizvod. Ipak, na snimku sigurnosnih kamera, koji je objavila filadelfijska policija, jasno je da je mladić starosti oko 25 godina samo procenjivao da li je situacija pogodna za ono što će uslediti.

Izvadio je pištolj i prišao šalteru iza kog je za kasom stajao prodavac, ali odmah zatim je zgrabio drugog prodavaca koji je stajao sa strane i praktično ga uzeo za taoca. Nastalo je komešanje u kojem je najgore prošao talac, jer ga je razbojnik, zahtevajući od prodavca za kasom da mu preda novac, udario pištoljem po glavi.

Srećom, iako je pretio i vitlao oružjem, nijedan metak nije ispaljen, pa je, za sada neidentifikovani, pljačkaš uzeo pazar iz kase i odmah zatim pobegao iz radnje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA