VEDRANA RUDAN - HRVATSKA U KATOLIČKOM KU*CU: "Ko je nama četnik pita se danas svaki normalni Hrvat"

- Naši nas političari, popovi i prolajferi, za one koji ne znaju engleski, borci i borkinje "za život", stalno gađaju otkačenim temama - piše Vedrana Rudan

  • 6

Na svom blogu, hrvatska književnica Vedrana Rudan redovno objavljuje svoja zapažanja. Ovoga puta, pisala je o abortusu, školstvu u Hrvatskoj, homoseksualcima, četnicima i ustašama... Njen tekst prenosimo u celosti:

VEDRANA RUDAN PROGOVORILA O ABORTUSU, POPOVIMA I GINEKOLOZIMA: I digla ceo Balkan na noge

"Super je živjeti u ovoj zemlji. Nikad nije dosadno. Naši nas političari, popovi i prolajferi, za one koji ne znaju engleski, borci i borkinje “za život”, stalno gađaju otkačenim temama. Mi grizemo li grizemo dok oni našom lovom sebi grade dvorce i palače i živo im se jebe za nas i našu borbu za opstanak. Meni je sve to smiješno ali većini oko mene, ne družim se sa onih pet tisuća kriminalaca koji imaju Hrvatsku, baš i nije. Na što posebno pizde moji prijatelji?

Abortus

Ima u Hrvatskoj jedna ženska za koju nitko živ ne bi znao, bogata je, nakrala se, uz blagoslov Crkve i države, da ne osvane na naslovnicama tiskanih medija i portala bar jednom u jednom danu. Žena je svestrana. Razumije se u homoseksualnost, odgoj, abortus, zdravstvo, školstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ženska ima fenomenalnu strategiju. Svakoga se dana založi za nešto revolucionarno pa digne Hrvatsku na noge. U međuvremenu mlati lovu a Poreznoj upravi ne pada na pamet da Opaki Osmijeh pozovu na obavijesni razgovor. Ima tu logike. U Poreznoj upravi rade žene koje će ovih dana, ako budu imale sreće, ipak obaviti abortus. Da, treba imati sreće jer sad već gotovo 98% hrvatskih ginekologa zbog prigovora savjesti upotrebljava kiretu samo izvan bolnice za trostruki iznos.

"JE*E MI SE ZA BANANU"! RUDAN: "Koliko je u Jugoslaviji poginulo ljudi da bih ja danas mogla da žvaćem bananu iz Kauflanda?"

Gospođa je toliko opsjednuta abortusom da me ne bi čudilo da je vlasnica nekoliko klinika za abortus. A problem abortusa je lako rješiv. Svim bi se ženama koje žele abortirati moralo zabraniti da legnu na stol. Za njih bi trebalo osnovati posebne logore gdje bi rađale. Kad rode djecu bi im se trebalo oteti i udijeliti očevima, pa bili oni i kardinali, na doživotno uzdržavanje. Kad se u Sabor moj prijedlog zakona stavi na glasanje sigurno će proći jer u Saboru sjedi devedeset i pet posto muškaraca. Naučna ispitivanja su dokazala da oni, poput svih muškaraca na ovome svijetu, više vole svoju djecu nego vlastiti kurac.

Školstvo

Opaki Osmijeh se opako zalaže da djevojčice i dječaci idu u škole u kojima se neće međusobno družiti. Na taj će se način zlostavljanje u školama svesti na nulu. Dečki će se mlatiti međusobno i, što je posebno naglašeno, “baviti sportom”.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kakvim sportom znaju popovi, a znamo i mi drugi. Nadajmo se da će ga prije upotrebe oprati. Djevojčice se međusobno mlate samo kad ih dečki gledaju pa će se i žensko nasilje zatrti. Čime će se djevojčice “baviti” nije posebno naglašeno.O tome će Opaki Osmijeh porazgovarati sa onim našim biskupima i seoskim popovima koji vole djevojčice. Nadajmo se da će ga prije upotrebe oprati.

Homoseksualnost

Opakom se Osmijehu zaledi opaki osmijeh na opakom licu kad joj netko spomene pedere. Žena stoga uz blagoslov naših pastira, nadam se da ga operu prije svakog samita, poziva u goste stručnjake za pedere koji dolaze k nama iz civiliziranog svijeta.

Oni znaju. Homoseksualnost je stvar odgoja. Da se djecu pravilno odgaja, primjerice, da idu u istospolne škole, da se dečkićima iz ruke izvlače lutkice i doda mali kalašnjikov, pedera ne bi bilo. Ovako, ima ih na sve strane. Stupaju po katoličkim ulicama, skupljaju se na katoličkim trgovima, neki veliju da su tako agresivni da već dvije tisuće godina guze nevine katoličke popove, biskupe i kardinale.

Pička njima materina, misli Opaki Osmijeh dok se pred kamerama opako smije, treba im ga odrezati. I još gospođa cinično sikće, kad već homoseksualnost neki drže “prirodnom” onda je to i pedofilija. Nitko Opakom Osmijehu nije rekao da je među svim katoličkim svećenicima pedofilija odavno prirodna iako se povremeno ipak liječi seljenjem popa sa otoka na otok.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Ovo nema veze sa Opakim Osmijehom ali bi je moglo zanimati. Moj mačak Petar Krešimir Šesti, prvih pet je poginulo, zaskočio je danas susjedovog mačka Tomislava Trećeg. U čemu sam zakazala? Jebeni Petar Krešimir Šesti k meni je došao kako beba, nevin i normalan, danas je peder?! Možda se homoseksualnost među mačkama može riješiti zabranom hranjenja budućih perverznjaka Royal Caninom?

Ustaše, četnici

Kad nam ovrhe stignu na prag, kad skužimo da nemamo ni posla ni love i da ćemo uskoro ostati bez krova nad glavom naši nam mediji objasne što će nam četnici učiniti ovih dana. Silovat će nam i mame i tate i mačke iako smo u NATO-u a sve će nas spasiti Mali Ustaša iako se mali ustaša zove Hasudin Ili Hasadin?

Jebote! Izgubili smo sve kriterije. U Hrvatskoj ne smiješ biti peder ali smiješ biti ustaša iako nisi Hrvat. Definitivno idemo u kurac. I baš kad se zapalimo za temu koja će nam vječno biti u srcu Hrvatski radio danas objavi vijest da će naš novi premijer najprije otići u službeni i prijateljski posjet Četniklandu. Tko je nama četnik pita se danas svaki normalni Hrvat. Normalne Hrvatice kuhaju stisnutih nogu.

Želim reći, vama koji se palite, nije vam lako. Imam rješenje. Ne palite se. Zapalite."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    27. oktobar 2016 | 22:51

    Na koju personu u Hrvatskoj misli, meni su sve njihove, tobože, moćnice ovim opisane. A jesu smešni više sa tim forama ,,četnici. Jbt zar oni nemaju elokventnih ljudi. Kod nas ih političari i ne spominju. Tj. Osim ŠekijA(Šešelja) niko. Imamo precih stvari od dokonih nesposobnih Hrvata. Nas šipci muče, shvatite Hrvati niste nam više zanimljivi. Do jaja ste!!!! a sad palite.!!! Smarate!! Ne pominju vas čak ni bošnjaci!!!! Kad ste i njima smešni stvarno bi mogi malo da se iskulirate,,,smislite par novih presmešnih reči da se razlikujete od nas i tako...malo igrice npr. malo kafana...uzivajte malo procice vam zivot gledajuci kako je ČETNICIMA !!!! Slepci.

  • Lovac g-8

    27. oktobar 2016 | 22:23

    Objasni prostor Balkana skroz.

  • Lana Schwartz

    27. oktobar 2016 | 23:00

    Odlična!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA