SREĆAN PUT, VOZAČI: Suvi kolovozi i prohodni putevi, ali moguća magla

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta

  • 0

Vozače u Srbiji danas očekuju suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva, bez vanrednih zastoja na autoputevima i sa uobičajenim zadržavanjem na naplatnim rampama, ali je moguća magla ili sumaglica i svakako veći oprez u vožnji na deonicama gde je zbog radova saobraćaj usporen.

STRAVIČAN KARAMBOL U PARAĆINU: Auto udario u parkirano vozilo, zatim u banderu i završio na krovu! (FOTO)

Na pojedinim deonicama vozila se naizmenično propuštaju zbog čega može doći do formiranja kolona, a na nekim je aktuelna i potpuna obustava saobraćaja kada se koriste obilzani putevi, ali je na svakoj od ovih deonica potrebno prvenstveno obratiti pažnju na bezbednost putara, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

LEP JESENJI DAN U SRBIJI: Iskoristite ga jer sledeće nedelje slede MRAZ I SNEG!

Od danas do 15. novembra izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća kolovoza na državnom putu II A reda broj 153, Smederevski put, kod naselja Brestovik u Beogradu (Grocka). Radovi će se izvoditi pod saobraćajem uz naizmenično propuštanje vozila regulisano pokretnim semaforima.

Od 20. do 31. oktobra u periodu od 07:00 do 18:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), između Begaljičkog brda i petlje Vodanj, izvode se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, u smeru Beograd-Niš. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

PLATA OD 10.000 EVRA, A NA KONKURS MOGU I SRBI DA SE PRIJAVE: Evo koji posao treba da radite za te pare!

Na državnom putu II B reda broj 344, Beograd (G.O. Barajevo), deonica Barajevo - Baćevac se od 15. do 30. oktobra radi na popravci kolovoza. Za vreme radova saobraćaj je regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu semaforsku regulaciju saobraćaja i adekvatnu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Danas nije predviđeno potpuno obustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA