SAHRANJENA ŽENA KOJU JE SUPRUG BRUTALNO UBIO: Monstruozni ubica se i dalje brani ćutanjem (FOTO)

Daliborka Jocić (41) koju je njen muž psihopata ubio batinama, do večne kuće ispraćena je danas u 13 sati u rodnom selu Bošnjane

  • 5

Još jedna žena žrtva porodičnog nasilja u Srbiji, Daliborka Jocić (41), sahranjena je danas u svom rodnom selu u Bošnjanu kod Paraćina, a otprilike u isto vreme njen suprug-monstrum Gradimir Jocić (5o), koji ju je brutalno ubio pesnicama, priveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Jagodini.

Rezultati obdukcije otkrili STRAVIČNE DETALJE zločina PARAĆINSKOG MONSTRUMA!

Daliborku su do večne kuće, osim njenih najbližih, ispratile komšije, prijatelji, meštani rodnog sela i kolege sa posla, iz paraćinskog Javnog-komunalnog preduzeća, gde je radila kao administrativni radnik.

Osim bolesne majke Zorice, koja je bila neutešna i dvoje starije dece, ćerke Jovane (20) i sina Nemanje (18), od Daliborke su se oprostili i njen rođeni brat Bojan, snaja Jelena i bratanci.

- Bila je prava mučenica! Samo ona zna kakve je sve probleme imala sa svojim mužem Gradom. Svi su znali da je on psihijatrijski bolesnik i da je zbog toga prerano otišao u penziju u Švajcarskoj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Trebalo je da ga ostavi jer je je često maltretirao, ali ona se ipak nadala da on pije lekove i da će da se vremenom smiri – ispričala nam je jedna od Daliborkinih koleginica koja je došla na sahranu.

I dok je u Bošnjanu trajao pravoslani obred nakon kog je povorka krenula put groblja, njen svirepi ubica Gradimir Jocić priveden je u Više javno tužilaštvo u Jagodini na saslušanje. Kako «Telegraf» saznaje od zamenika višeg tužioca Slavka Kneževića, osumnjičeni za teško ubistvo se branio – ćutanjem. Određen mu je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    29. oktobar 2016 | 17:56

    Odredjen pritvor od 30 dana!!!??? I sta posle 30 dana? Brani se cutanjem. Nije on bolestan. Zna on jako dobro sta radi i kako treba da se ponasa. Pod hitno peticije za potpisivanje zahvteva za uvodjenje smrtne kazne. "Bolesni ne bolesni", takvi monstrumi nisu vredni zivota! Tuga jedna. Kako je mogla da zivi sa bolesnikom i da se nada da ce biti bolje. Morala je da misli na dete, ako ne na sebe. Sta se u njegovoj dusi i glavi desavalo, dok je slusao i gledao sta idiot radi majci.

  • BG

    29. oktobar 2016 | 19:18

    Ako je neuracunljiv, kako se ne zeznu slucajno pa da proba da bije i muci nekog muskarca, nego lepo izabra zenu sto cuti i trpi

  • Majka i baka

    29. oktobar 2016 | 19:23

    Muskarci ubijaju i biju jer su na balkanu privelegovani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA