≫ 

UKRAJINSKA MATA HARI: Ruse sam zavodila, drogirala i spavala sa njima (VIDEO)

Fatalna Ukrajinka priznala sve i to da je seks bio jako oružje u hvatanju neprijatelja

  • 8

Fatalno priznanje koje kruži internetom. Ukrajinska žena od akcije, koja već može da se poistoveti sa čuvenom Mata Hari pala je u ruke neprijatelja.

Ljilja Koc (28) uhapšena je od strane separatista na istoku Ukrajine, a optužbe za koje je terete su zavođenje i otimanje njihovih boraca.

Proruski borci smatraju da radi za ukrajinsku obaveštajnu službu SBU, kao i da neguje odnose s nacionalističkim strankama u Ukrajini.

UBIJEN MOTOROLA: Lider proruskih pobunjenika u Donjecku poginuo u eksploziji bombe

Fatalna Ljilja je uhapšena u Donjecku nakon što se sprijateljila s jednim od boraca na strani Rusa i pokušala da ga drogira i prebaci na teritoriju koja se nalazi pod kontrolom Kijeva.

Ubrzo je sve priznala. Posebno kako "manipuliše muškarcima sa one strane".

Prema sopstvenom priznanju Ljilja je trenirana kao "lastavica" ili specijalni agent obučavana o tajnama zavođenja, što je navodno uključivalo seksualne odnose s mnogim metama.

- Morala sam da postanem bliska s metama i da saznam o njima što je više moguće. Seksualni odnos je bio uključen, a razgovore bismo snimali - otkrila je Lilija koja je trenirala klasične vojne veštine kao što su pucanje, postavljanje eksploziva, čitanje mapa i slično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA