SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Muškarac (55) skočio sa zgrade!

Hitna pomoć je po dolasku na mesto događaja mogla samo da konstatuje smrt

  • 11

U Ulici Stevana Filipovića u beogradskom naselju Dedinje, muškarac (55) izvšio je samoubistvo u subotu uveče skokom sa zgrade.

Moćna akcija i hvatanje krijumčara koji je pokušao nemoguće sa Mercedesovom gas bocom u Srbiji (VIDEO)

Reporter televizije Pink javlja da su komšije prijavile policiji da se okrvavljeno telo muškarca nalazi na betonu ispred zgrade, prenosi pink.rs.

(Telegraf.rs Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatka

    30. oktobar 2016 | 10:29

    Razumem tog coveka!!!Cemu ovaj zivot?Nezaposleni smo,gladni,depresivni,oboleli-od osiromasenog uranijuma itd. Izgubili smo volju za zivotom!!!

  • sasa

    30. oktobar 2016 | 13:03

    Sve nas ceka taj trenutak ako se nesto pod hitno ne promeni - granica penzije se pomera na gore, nezaposlenost raste, a poslodavci retko zaposljavaju ljude preko 50 god, a oni malobrojni koji u tim godinama uspeju da nadju posao budu placeni u visini republickog minimalca... i od cega da se zivi? zasto da se zivi? A "posteni" politicari se sepure odelima koja kostaju po godisnju prosecnu platu, i tako imaju po komplet za svaki dan, a narod gladan, bez posla, bos, smrzava se... Zima je tezak period za siromasne, a ovo je slika i prilika naseg "boljeg" zivota 16 godina posle "demokratskih" promena - opljackana i deprimirana masa naroda koja ceka u redu da se samoubije posto nema alternativu... A politicari idu u EU sa debelim racunima po devicanskim ostrvima i ostalim rajevima za kriminalce kao sto su oni!!!

  • Н.С.

    30. oktobar 2016 | 12:21

    Овакве ужасе би МОРАО да чита неко надлежан. Боли их уво. Њима је добро. Па зар је ово знак нашег бољитка? Нисам знала да кад зрели људи скачу са спратова, њима је боље, само они вероватно не знају да уживају. Ипак смо ми народ исправног мозга.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA