≫ 

EPILOG NEZAPAMĆENE DRAME U VALJEVSKOM KAFIĆU: Uhapšen mladić koji je ubio jednu, a ranio tri osobe

Od posledica ranjavanja u valjevskoj bolnici je preminuo radnik Damnjan. D., koji je primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša

  • 5

Valjevska policija uhapsila je S.N. (22) iz Valjeva, koji se sumnjiči da je u valjevskom kafiću "Zipa“ u centru grada ubio jednog mladića, a ranio trojicu.

STRAVIČNA NOĆ U VALJEVU: Ušao u noćni klub i počeo nasumično da puca! Jedan mrtav, troje ranjeno!

Do pucnjave je došlo nakon što se S.N. sukobio sa radnikom obezbeđenja ovog kafića Damnjanom D. (26).

- Oni su imali neke razmirice od ranije i sukobili su se ispred kafića. Posle svađe S.N. je otišao po pištolj i vratio se u ovaj ugostiteljski objekat. Prvi metak je ispalio kroz vrata, nakon toga je ušao u kafić, pucao u radnika obezbeđenja, a u ovom incidentu tu ranjene još tri osobe-navode naši izvori bliski istrazi.

Od posledica ranjavanja u valjevskoj bolnici je preminuo radnik Damnjan. D., koji je primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša. U Urgentnom centru je pokušana reanimacija, ali je on podlegao povredama.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, D. P. (40) je ranjen u natkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, a lekari kažu da je van životne opasnosti, dok S. P. (34) posle ukazane pomoći pušten kući.

U kafiću u kome se  noćas dogodila tragedija nisu imali komentar i spustili su nam slušalicu, pre nego što smo im i postavili pitanje.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. oktobar 2016 | 11:37

    Ko je ubio znali se ime I prezime? To obezbedjenje je tuklo I mog druga, trebo je da ga bije a ne I da ubije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA