BORKO ĐORĐEVIĆ JE SRPSKI HIRURG SA BEVERLI HILSA: Operiše najveće zvezde i pravi njihove dvojnike! (FOTO)

U poslednjih godinu dana doktorove pancijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je sređivala stomak nakon porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos radila liposukciju

  • 5

Doktor srpskog porekla Borko Đorđević, slavni hirurg sa Beverli Hilsa, izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona i dr.

Muškarci ulepšavaju svoje testise! Peglaju bore na njima

U poslednjih godinu dana doktorove pancijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je sređivala stomak nakon porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos radila liposukciju.

Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje dvojnika, što se radilo i na VMA.

- Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi - kaže on.

Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu na tri prema jedan.

- Muškarci se najčešće podvrgavaju nainvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade popunjavanje usta i uvećavanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećavanje glutealnog dela - zadnjice - rekao je doktor.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.

- Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi  danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim - kaže doktor Đorđević.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    30. oktobar 2016 | 14:36

    Cini mi se da je i doktora neko operisao..

  • BASA

    30. oktobar 2016 | 12:21

    Borko , Bravo ! Kako kroz estetske zahvate vidis , Srpkinje ! Ne , Rijaliti ucesnice ! Nrgo obicnu zenu !?

  • Dr Dre

    1. novembar 2016 | 08:42

    Jel moze neko da mi objasni kako nema ni jedan clanak o ovom doktoru u Americkim novinama ili casopisima koji je navodno operisao najvece zvezde u Kaliforniji???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA