Britanska kraljica ponudila da se SAD vrate pod njenu vlast

Pozvala je Amerikance da na dan predstojećih predsedničkih izbora u SAD na listiće upišu njeno ime

  • 15

U neočekivanoj izjavi za televiziju britanska kraljica Elizabeta Druga je ponudila da obnovi vlast Velike Britanije nad Sjedinjenim Američkim Državama, objavio je časopis "Njujorker" u najnovijem broju.

SUROVA REALNOST IZA TRKE ZA PREDSEDNIKA SAD: Ljudi iz ovog grada neće glasati na izborima jer nemaju novac za autobusku kartu

Obraćajući se američkom narodu iz svoje kancelarije u Bakingemskoj palati, kraljica je rekla da tu ponudu daje u znak priznanja bezizlazne situacije u kojoj se sada nalaze, piše u redovnoj rubrici američkog satiričara i komičara Endija Borovica.

- Ovaj eksperiment samouprave koji traje 240 godina, počeo je s najboljim namerama, ali mislim da se svi možemo složiti da se nije dobro završio - rekla je navodno kraljica.

Pozvala je Amerikance da na dan predstojećih predsedničkih izbora u SAD na listiće upišu njeno ime, jer posle toga prelazak SAD pod britansku vladavinu može da počne s najmanje smetnji.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    31. oktobar 2016 | 12:31

    Da li je moguce , od deset komentara ( dok ovo citam i pisem ) samo su dvoje shvatili da je u pitanju rubrika komicara i satiricara , ili su procitali samo naslov , a bojim se da ima onih koji su procitali i ceo tekst ,jer redovno komentarisu u istom stilu , ovako .

  • Aleksandar jovic

    1. novembar 2016 | 21:14

    Ajde lipsotino kornjaca sa galapagosa zivi krace. Ko si ti? Pokazite licnu kartu. Vazna je ona mnogo pokradose i bog i oca.

  • stvarno?

    31. oktobar 2016 | 05:27

    Pa ova kornjacha ce ziveti josh 200 god. A dupe joj zeva za vlashcu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA