Zgrada u Srbiji dobila naziv Lepa Lukić, nalazi se odmah pored Lepe Brene

Ovu informaciju prvo su dali iz Elektrodistribucije, u čijem je zvaničnom obaveštenju o isključenjima struje navedeno da električnu energiju neće imati i zgrada "Lepa Lukić"

  • 8

Svim građanima Zrenjanina, a i šire, poznat je podatak da u tom gradu postoji stambena zgrada koja je 80-ih godina dobila ime Lepa Brena, ali je nova vest da je ona nedavno dobila i konkurenciju u vidu druge lepotice.

CAREVI OD KOMŠIJA: Kolektivna čestitka za tek rođenu devojčicu oduševila je CELU SRBIJU! (FOTO)

Reč je o novoimenovanoj zgradi Lepa Lukić.

Naime, ovu informaciju prvo su dali iz zrenjaninske Elektrodistribucije, u čijem je zvaničnom obaveštenju o isključenjima struje navedeno da električnu energiju neće imati i zgrada "Lepa Lukić".

Foto: Google maps Foto: Google maps

U telefonskom razgovoru sa osobom zaduženom za informacije, zrenjaninski.com je dobio odgovor da je u pitanju nova zgrada, odmah pored "Lepe Brene". Malo se i začudila ta osoba, kaže, "pa kako to ne znate."

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ovaj zrenjaninski portal navodi i da u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović” – kažu, prvi put čuju za zgradu "Lepa Lukić", ali i da im je simpatično.

O podatku da se ova zgrada tako zove nisu ništa znali ni gradski hroničari, a i u marketu, koji se nalazi u samoj zgradi, nisu čuli da se zgrada zove "Lepa Lukić".

(Telegraf.rs / Zrenjaninski.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA