SUPER PAS: Bernardinac žrtvovao život da spasi porodicu od požara (VIDEO)

Nana je osetila opasnost i probudila najstarijeg člana porodice, ali dok je s njim jurila po kući da nađe i ostale, izgubila se i nije uspela da se spasi

  • 0

Nana, predivni dvogodišnji bernardinac, izgubila je život u plamenu dok je spasavala porodicu u vatrom zahvaćenom domu familije Pečer iz grada Džejmston u Njujorku.

U noći 17. januara, otprilike pola sata nakon što su svi usnuli, Nana je osetila dim u kući, pa je počela da liže lice svoga vlasnika Meneša Pečera kako bi ga probudila.

U tome je i uspela, pa je Pečer na vreme stigao da zajedno sa suprugom i tri ćerke izjuri iz kuće, koja se iz sekunde u sekundu pretvarala u sve veću buktinju.

Nana je trčala za njim od sobe do sobe, ali se, nažalost, usput izgubila.

- Shvatio sam da je nema tek onda kada smo napustili kuću. Vratio sam se unutra da je izvučem, ali je sve bilo uzalud. Puzeći sam je dozivao, ali Nana se više nije odazivala - opisao je taj tragični rastanak s ljubimcem Pečer, i dodao da bi dao sve što ima samo da opet može da je vidi.

USA Todej je za tu priču doznao tek nedavno, i objavio je prilog o ovom nesebičnom i vernom heroju. Pogledajte!

B. Tasić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA