RUSI STRAHUJU: Sukobi u Siriji će prerasti u Treći svetski rat!

Prema anketi nezavisne agencije "Levada centar", 83 odsto Rusa je zabrinuto da bi "tenzije u odnosima između Rusije i Zapada mogle da prerastu" u Treći svetski rat

  • 7

Skoro polovina Rusa strahuje da bi vojna kampanja Moskve u Siriji mogla da izazove Treći svetski rat, pokazali su danas rezultati ankete "Levada centra".

U napadu na školu u Siriji UBIJENO 22 DECE!

Kako je preneo AFP, prema anketi nezavisne agencije "Levada centar", 83 odsto Rusa je zabrinuto da bi "tenzije u odnosima između Rusije i Zapada mogle da prerastu" u Treći svetski rat.

Taj procenat je bio 29 u julu prošle godine.

Da su vazdušni napadi Moskve negativno uticali na to kako druge zemlje vide Rusiju reklo je 32 odsto ispitanika.

Ipak, 52 odsto Rusa je reklo da podržava vazdušne napade Moskve, dok se 26 odsto izjasnilo protiv.

Upitani da li bi Rusija trebalo da nastavi sa intervencijama u Siriji, malo manje od polovine ispitanika (njih 49 odsto) reklo je da bi trebalo, dok je 28 odsto reklo da ne bi.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    31. oktobar 2016 | 18:03

    HOCE LI BITI RATA ILI NECE ODLUCUJE PRNTAGON I NATO A SVE CEMO ZNATI ZA DESETAK DANA AKO DODJE NA VLAST GOSPODJA HILARI RATNICA KOJE SE PLASE I MNOGI AMERI!!!!

  • Ocajnono pero

    31. oktobar 2016 | 18:20

    Da li ce biti otvorenog sukoba Rusija SAD to je pitanje, a treci svetski rat odavno se vodi. Ukoliko ne nastupi americko prolece sto je vrlo moguce, u martu imamo rat izmedju ove dve suprostavljene zemlje. Provokacija krece preko Irana kog napada Izrael, a pridruzice se kauboji. Pokusa ce atomskim oruzjem da uniste sva nuklearna postrojenja Irana. Rusi ce da stanu na strsnu Irana. Poobarace rakete Izraela i Amerike i krece opstenarodno "veselje" sa pucanjem na sve strane.

  • Kloon

    1. novembar 2016 | 09:20

    Nema III svjetskog rata direktno izmedju SAD i Rusije jer bi to značilo katastrofu po cijeli ljudski rod. Rat će se voditi indirektno, preko sirotinje naspram njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA