DRAGAN IZ NIŠA JE PRESUDIO SEBI STRUJOM: Ubio se zbog reketiranja, jedna novčanica je dokaz za to! (FOTO)

- Dragan nije imao nikakav drugi problem koji bi ga naveo da podigne ruku na sebe - tvrdi njegova supruga Mirjana

  • 8

Dragan Cvetković (53) iz niškog sela Lalinac, koji se danas ubio strujom učinio je to zbog reketiranja – tvrdi njegova supruga Mirjana. Svoju tvrdnju zasniva na tome što, kako tvrdi, Dragan nije imao nikakav problem koji bi ga naveo da podigne ruku na sebe.

Nezapamćeno samoubistvo u Nišu: Vezao se električnim kablom, pa uključio struju

- Uvek smo radili i uvek imali. On je radio u Rusiji u Nemačkoj, zajedno smo bili u Irskoj, živeli smo u Hrvatskoj do rata, a onda smo došli ovde. Imamo stan u Nišu, a on je dolazio ovde u Lalinac nakon očeve smrti da bi obilazio imanje. Sin nam je u Norveškoj, ćerka ima pet dragstora, radimo i na pijaci.... imamo novca. Međutim, sumnjam da je baš to razlog njegovog samoubistva. Primetila sam da je u poslednje vreme podizao novac iz banke, našla sam mu u kaputu priznanicu na 500 evra za šta mi nije rekao da je uzeo. Zato sumnjam da ga je neko reketirao, trebalo je da nam kaže šta god da ga je mučilo sve smo mogli da rešimo – kaže ožalošćena udovica.

Nesrećnog čoveka pronašao je njegov brat od ujaka Zoran Stanković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- To je bio užas, zatekao sam ga mrtvog na stolici.... prsti su mu bili umotani u ogoljene žice električnog kabla. Gajtan je bio u utičnici, a kraj ruku mu je bio taster koji je pritisnuo i usmrtio se... Uvek je bio dobar majstor, nisam ni slutio da će to svoje umeće iskoristiti na takav način – žali se očajni brat.

Komšije pokojnog Cvetkovića za njega imaju samo lepe reči.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Uvek je bio spreman da pomogne... Nedavno sam nešto radio, tražio sam od njega da mi pozajmi mešalicu, dao mi je bez reči... Kazao mi je:

- Neka je komšija dok ti treba, imam ja drugu. Pesak mi je pozajmio da bih završio građevinske radove, jednom mi je vozilo ostalo na putu, on je došao i dovezao mi ih do kuće... Šokirao sam se kada sam čuo da je poginuo i to na takav način – kaže Ivica Kostić i dodaje da je moguće da je Dragan bio traumatizovan jer je morao da napusti Hrvatsku gde je dugo živeo kada se zaratilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Telo stradalog čoveka prebačeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    31. oktobar 2016 | 19:37

    Nesrećnik, laka mu crna zemlja. Saučešće porodici.

  • biljana

    31. oktobar 2016 | 19:57

    Bože dragi šta smo dočekali svi će se poubijati plate sve manje a nameti veći i veći

  • zaki

    31. oktobar 2016 | 19:38

    Boze me sačuvaj?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA