KLINTONOVI SU KAO OZLOGLAŠENA MAFIJA: Bivši direktor FBI izneo sočne detalje o njihovoj SEPTIČKOJ JAMI

- Klintonovi su kriminalna porodica. Poput organizovanog kriminala. Fondacija Klinton je septička jama - rekao je bivši direktor FBI

  • 13

Bil i Hilari Klinton su "kriminalna porodica", poput ozloglašene mafijaške porodice Gambino, rekao je bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Kalstrom.

VIKILIKS DO SADA OBJAVIO 30.200 MEJLOVA HILARI KLINTON: U njima su detalji seks-skandala Bila Klintona!

Kalstrom je uputio kritike na račun predsedničke kandidatkinje Demokratske stranke i njenog supruga u intervjuu američkom radiju.

- Klintonovi su kriminalna porodica. Poput organizovanog kriminala. Fondacija Klinton je septička jama - rekao je Kalstrom.

On je, takođe, kritikovao istragu koju je FBI vodio o elektronskoj pošti Klintonove, uz tvrdnju da je akciju ometala državni tužilac Loreta Linč, koja je njen blizak saradnik.

- Problem je u tome što ta istraga nikada nije bila prava. Nikada nije zasedala Velika porota, a jedan od razloga je i taj što se Linčova sa tim nije slagala - tvrdi Kalstrom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On ističe da je i sadašnji direktor FBI bio saučesnik u svemu jer je zadržavao istragu i da se njegova odluka o ponovnom otvaranju slučaja pokazala kao kontroverzna unutar samog Biroa.

- Agenti FBI su nezadovoljni dešavanjima i ja to sigurno znam - rekao je Kalstrom.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    1. novembar 2016 | 14:45

    Naravno da je to banditska porodica u ortakluku sa siptarskom mafijom. Pridruzeni clanovi Klark, Olbrajt, Holbruk i ostali olos koji je izvrsio zlocine nad zlocinima nad Srbima a koji su u stvari obican pilicarski lopovski olos, ulicni gangsteri !

  • Boki

    1. novembar 2016 | 13:59

    Koja prljavština i smeće ostaju iza njih, kuda god kročili!

  • Pera Kojot # 1

    1. novembar 2016 | 14:46

    I tajna ce se otkriti za jedno 50 godina kad se napravi holivudski film o tome, a tada nece nikome biti bitno , pa cak I nama! That is just a movie, nothing else! E tako to biva od pamntiveka tj. od kad postoji film!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA