MLADIĆ IZ LOZNICE NESTAO U MINHENU, mesecima niko ne zna ništa o njemu

Više od četiri meseca je prošlo otkako se Slavoljub poslednji put javio porodici

  • 0

Već četiri meseca porodica Slavoljuba Pavlovića (36) iz Kozjaka kod Loznice nema ni traga ni glasa o njemu, a toliko je upravo prošlo kada se poslednji put javio iz Minhena gde je radio poslednjih godinu i po dana.

JEZIV OPROŠTAJ NA FEJSBUKU: Ovu poruku je napisala devojka ubijenog navijača iz Valjeva (FOTO)

Prema rečima njegove sestre Slađane, poslednji put su se s njim čuli 28. juna, kada je zadnji put viđen i na poslu, a već narednog dana su alarmirali policiju i prijavili njegov nestanak.

– Nije se pojavio na radnom mestu, pa su poslodavci pozvali njegove kolege i rođake u Nemačkoj da provere šta se dešava. Tada mu se gubi svaki trag i do danas nemamo nikakvu informaciju o njemu. Sve smo prijavili policiji, i našoj i nemačkoj, obavestili smo našu Ambasadu, Ministarstvo inostranih poslova, ali rezultata nema - rekla je za Blic sestra Slađana.

Slavoljub je radio u jednoj mesari sa urednom radnom dozvolom, bio je jedno vreme u braku, ali je u periodu nestanka bio u postupku razvoda. Žena sa kojom je živeo, pomogla je da se slučaj prijavi i pokrene istraga.

Nažalost, policija je potom rekla da je za njih slučaj završen jer o čoveku koji je punoletan nemaju nikakvih tragova, niti da je imao bilo kakvih prijava ili krivičnih radnji. Od tada za porodicu traje agonija.

– Pokušavala sam da preko „Fejsbuka“ povremeno obavestim ljude da je Slavoljub nestao i u međuvremenu su mi se javljali neki koji su tvrdili da su ga videli u Beogradu i Bijeljini. Međutim, u Bijeljini je viđen u aprilu, kada je boravio kod kuće, i tačno je da je jednog dana prelazio preko Drine. Starija žena mi se javila da ga je videla u Beogradu na autobuskom stajalištu, ali pošto i sama živim tu, već bih imala neka saznanja o tome - priča Slađana.

Ona tvrdi da je nemoguće da se njen brat vratio u Srbiju jer je već 29. juna „stavljeno crveno svetlo“ na našoj granici, da ukoliko se pojavi odmah o tome budu obavešteni policija i rodbina.

Slađana ne veruje da je negde namerno otputovao jer ništa od stvari nije poneo sa sobom, zato i strahuje da mu se nešto desilo.

- Slavoljub je stavljen na Interpolovu žutu poternicu, mada on nikada nije načinio nijedno krivično delo i zbog toga nema nikakvih tragova o njegovom kretanju. Mogao je slobodno da se kreće zemljama Evropske unije. Nadamo se da će ga neko prepoznati - očajna je sestra Slađana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA