KONAČNO LEPA VEST: Mladi naučnik Miloš Nikolić je dobio novo srce (FOTO)

Iako je grupa lekara tvrdila da mu transpaltacija nije neophodna, Miloš se ipak operisao

  • 4

Mladom naučniku Milošu Nikoliću urađena je transplantacija srca u AKH klinici u Beču, iako je grupa lekara tvrdila da mu transplantacija nije neophodna.

DOKTOR RISTIĆ TVRDI: Obustavite akciju, mladom naučniku Nikoliću ne treba novo srce

Kako je navedeno na Facebook stranici "Srce za Milošev osmeh" intervencija je uspešno obavljena 27. oktobra, pored njega je trenutno majka, a da potpuni oporavak zahteva vreme i strpljenje.

Miloš Nikolić dospeo je u žižu javnosti kada je tokom prikupljanja novca za odlazak u inostranstvo na transplantaciju, grupa lekara tvrdila da mu transplantacija nije neophodna, jer mu srce radi sa 35 odsto kapaciteta.

Miloševa porodica želela je da dobije i mišljenje lekara u AKH klinici u Beču, te su u januaru ove godine otišli na dodatne analize. U AKH klinici srce je Milošu stalo nekoliko puta, ali je uspešno reanimiran.

SRCE ZA MILOŠA, SRPSKOG NAUČNIKA: Celu SRBIJU potresla je priča ovog HRABROG MOMKA! (FOTO)

Foto: Facebook/Milos Nikolic Foto: Facebook/Milos Nikolic

Lekari AKH klinike rekli su da je potrebna tranplantacija srca, ali da Miloš mora imati garancije Ministarstva zdravlja i KCS da će dodatni troškovi biti plaćeni ukoliko bude komplikacija, što je ministarstvo i učinilo.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA