≫ 

Nova bombaška pretnja premijeru? Zgrada koja je evakuisana nalazi se odmah pored Vučićevog stana! (VIDEO)

Premijer danas nije došao u svoj kabinet i otkazao je sve sastanke

  • 70

Hitna evakuacija zgrade "Air serbia" u naselju Belvil do koje je došlo nešto pre 10 sati uznemirila je zaposlene koji su u rekordnom roku napustili zgradu.

Saznajemo da se odmah pored evakuisane zgrade u susednoj, nalazi garsonjera premijera Srbije Aleksandar Vučića u čijoj kupovini kako je sam rekao su mu pomogli roditelji.

Ubrzo je policija pronašla oružje u garaži i eksplozivne naprave ispod automobila kod pomenute Vučićeve zgrade.

OTKAZAO SVE SASTANKE: Aleksandar Vučić prvi put danas nije došao na posao

Aleksandar Vučić, kako pišu beogradski mediji, danas nije došao na posao. Premijer je otkazao sve sastanke, a prema rečima  savetnice za medije Suzane Vasiljević, razlog njegovog odsustva se ne zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    2. novembar 2016 | 11:34

    Sada je bezbednost premijera na prvom mestu jer je ocigledno da neko zeli da mu naudi.

  • nenad

    2. novembar 2016 | 11:35

    Ne moze biti slucajnost da se prvo oruzje nadje u blizini porodicne kuce pa onda da se evakuise zgrada u blizini Vucicevog stana. Tu nisu cista posla.

  • Eto tako

    2. novembar 2016 | 11:09

    Ovo sto se desava u Srbiji je strasno, i nadam se da ce sve biti u redu, da ce nadlezni rijesiti na najbolji nacin. A vi koji mrzite premijera i sto vam je Srbija kriva i za to sto vas ujede komarac, dodjite godpodo u Bosnu ili Hrvatsku ili bilo gdje pa tamo vidite kako je zivjeti, sram vas bilo vise. Ne branim nikog ali velikom vecinom je pobjedio i to treba da se postuje, a kome se ne svidja nek razgulii siroko mu, pa nek mu bude predsjednik Izetbegovic, Kitarovic itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA