≫ 

KRVAVA ZASEDA U AMERICI: Ubijena dva policajca, napadač uhapšen (FOTO)

Policija je saopštila da je identifikovala osobu koja se sumnjiči za ubistvo iz zasede

  • 2

Dva policajca ubijena su u Ajovi, u mestu De Mojn, a policija je opisala ovaj napad kao "zasedu". Policija je saopštila da je identifikovala osobu koja se sumnjiči za ubistvo iz zasede dvojice policajaca u ovom gradu.

KOBNA NESREĆA U AMERICI: Poginulo šestoro u sudaru školskog i prigradskog autobusa (VIDEO)

Navedeno je da u toku potraga za Skot Majklom Grinom (46), belcem iz Urbandejla, predgrađa De Mojna za kojeg policija tvrdi da je "naoružan i trebalo bi da se smatra opasnim", prenosi BBC. Nije naveden motiv dvostrukog ubistva.

Incedent je počeo posle 1 sat nakon ponoći kada je jedan policajac upucan i ubijen.

Dvadeset minuta kasnije, drugi policajac je ubijen, samo blok dalje od prve pucanjave.

Policija američke savezne države Ajova nedavno je saopštila da je uhapsila Skota Majkla Grina (46), koji se sumnjiči za ubistvo iz zasede dvojice policajaca u gradu De Mojn, samo nekoliko sati nakon što je identifikovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    2. novembar 2016 | 11:42

    U humanisticko teroristickoj drzavi gde suklja med i mleko, ubijena su neuspesno dva policajca koja nicim to nisu zasluzila. To sto se nekim drugim policajcima omaklo da upucaju neke crnce jer su bili izprovocirani, ne znaci da je tamo neko, kako kome se nadodje pa upucavaju ovamo neke druge cestite americke policajce. Mislim da Americi treba uvesti sankcije zbog obostranog humanog upucavanja dja crnaca, dja policajaca, sto govori da vlast u Americi nece da pruzi zastitu nevinima osim sebi. Zato ceo pravdoljubivi svet treba da se digne i blokira ovakvu nemarnu vlast, koja misli samo na svoje .upe i usput nekog da bombarduje bilo Srbiju, bilo Siriju, bilo Libiju, bilo Irak, bilo Avganistan, bilo Jemen i samo jos po nekog nebitnog.

  • Moca

    3. novembar 2016 | 19:59

    Cudo jedno da Skot(kada bi znao sta ta rec znaci na srpskom )nije optuzio,pa cak uhapsio neke Srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA