STRAVIČNI DETALJI O ŽRTVI POLICAJCA NASILNIKA IZ ALEKSINCA: Šest dana je držao u zatočeništvu i neprestano silovao

- Mučio je nesrećnu ženu dok nije bila potpuno iscrpljena. Na slobodu je pustio tek 31. oktobra kada je shvatio da je preterao. Ona je bukvalno odbauljala iz tog stana i došla svojoj kući, a odatle, na molbu zabrinute rodbine, otišla je kod lekara – saznajemo od naših izvora

  • 26

Aleksinački policajac Z.C. (43) šest dana je držao zarobljenu Z.R. (46) sa kojom je bio u vezi, i tokom tog perioda je neprestano silovao u nameri da je kazni jer je sumnjičio da mu je neverna, saznajemo od izvora upućenih u ovaj slučaj.

HOROR U ALEKSINCU: Policajac silovao devojku!

DRAMA U ALEKSINCU: Devojčica (14) POLILA KISELINOM policajca i radnicu Centra za socijalni rad!

On se 26. oktobra našao sa njom, nagovorio je da uđe u njegov automobil i odvezao se na jedno usamljeno mesto u Aleksincu gde je prinudio na obljubu. Nesrećna žena je četiri dana bila u tom automobilu i preživela nezamislivu torturu. Osim što je silovao na sve načine, tukao je i nije joj davao ništa da jede. Ona ga je neprestano molila da je pusti, ali je Z.C. na njene molbe odgovarao novim nasiljem – kažu izvori bliski istrazi.

Petog dana odveo je u svoj stan gde je nastavio da je seksualno zlostavlja.

- Mučio je nesrećnu ženu dok nije bila potpuno iscrpljena. Na slobodu je pustio tek 31. oktobra kada je shvatio da je preterao. Ona je bukvalno odbauljala iz tog stana i došla svojoj kući, a odatle, na molbu zabrinute rodbine, otišla je kod lekara. Klupko je tada počelo da se odmotava i ona je svog mučitelja prijavila – saznajemo od naših izvora.

Policajac je uhapšen i, kako saznajemo, u potpunosti je negirao izvršenje dela. Priznao je da je sa njom imao seksualne odnose, ali je tvrdio da je ona na njih pristala.

On će sutra biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom, nakon čega će biti odlučeno da li će biti zadržan u pritvoru.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    3. novembar 2016 | 00:46

    Uvek isti odgovor silovatelja. Sve zrtve su dobrovoljno pristale na silovanje. i zene, i devojke, i babe, i devojcice i decaci...Svi silovani su pristali da budu silovani. Uzas!! 40 godina teske robije, jednom silovatelj,uvek silovatelj.

  • MinaGogi

    2. novembar 2016 | 22:46

    Djubre nasilnicko, dajte puno ime i kazniti za primer svim siledzijama kojima tako nešto padne na pamet.

  • Car

    2. novembar 2016 | 21:46

    Obesiti gnjidu. Smrtna kazna nego šta. Vratiti je odmah. I pozdraviti EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA