≫ 

Bahati momci izvukli deku (70) iz auta u Beogradu i surovo ga pretukli, jer je napravio prekršaj u vožnji

- Bili su besni što je starac pogrešio u saobraćaju, pa ga je jedan od mladića izvukao iz automobila, udario ga pesnicom u glavu i stomak

  • 31

Beogradska policija traga za dvojicom muškaraca starih između 30 i 40 godina jer su juče na uglu ulica Prvomajske i Jurija Gagarina zbog prvenstva prolaza pretukli vozača Savu M. (70).

PONOVO INCIDENT U GRAČANICI: Maskirani napadači upali u kuću i mučki pretukli starca!

Nesrećni čovek je sa teškim povredama primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi i nalazi se van životne opasnosti, ali ima mnogobrojne prelome, pišu beogradski mediji.

- Bili su besni što je starac pogrešio u saobraćaju, pa ga je jedan od mladića izvukao iz automobila, udario ga pesnicom u glavu i stomak. I drugi je dotrčao i šutnuo ga u rebra i nogu. Zatim su ostavili starca da jauče od bolova, a oni dali gas i pobegli u nepoznatom pravcu - objašnjava izvor Monda.

Policija je raspisala potragu za vozačem i suvozačem iz „mercedesa” beogradskih tablica crne boje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    3. novembar 2016 | 10:32

    Njima doživotna,u isti rang smestiti njih i silovatelje...!!!

  • Dejan

    3. novembar 2016 | 10:15

    Zatvoriti bagru...

  • Taki

    3. novembar 2016 | 14:37

    Ja sam pročitao komentare i slažem se sa većinom .Ali od kazne nema ništa ,čovek izprebijan i još gore ponižen kao ljudsko biće !Mislim da stari ljudi,i ne samo oni , treba kod sebe da imaju utoku ,pa tim razbojnicima nek mama i tata nose crninu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA