≫ 

HOROR U BORU: Maloletnik kolima pokosio pešake i pobegao s lica mesta! (FOTO)

Policija je saopštila da će protiv sedamnaestogodišnjeg mladića podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je na trotoaru automobilom suzuki ignis oborio pet pešaka

  • 9

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod Osnovne škole "Dušan Radović" u Boru, lakše su povređene četiri osobe, od kojih tri devojke starosti 17, 18 i 42 godine, kao i mladić star 18 godina, a teže jedna sedamnaestogodišnja devojka. Vozač koji je upravljao "opelom", u jednom trenutku jw izgubio kontrolu nad autom, popeo se na trotoar i tu udario grupu devojaka.

HAOS U POŽEGI: Pronašli NATO bombu tešku 230 kilograma!

On je potom otišao sa lica mesta, da bi se nakon toga vratio na mesto nezgode u pratnji oca. Kako saznajemo, vozački ispit je položio pre šest meseci.

Policija je saopštila da će protiv sedamnaestogodišnjeg mladića podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je na trotoaru automobilom suzuki ignis oborio pet pešaka.

Devojčice su vozilom Hitne pomoći prevezene u borsku bolnicu.

- Svima je ukazana pomoć u borskoj bolnici i osobe koje su zadobile lakše povrede biće puštene kućama dok će devojka koja ima težu povredu biti zadržana na lečenju i njeno stanje se prati - kazao je dr Goran Joksimović, v.d. direktora Opšte bolnice u Boru.

Prema jednoj verziji događaja, dva automobila su se trkala i vozač je izgubio kontrolu, dok je prema drugoj verziji do nesreće došlo kada je vozač obilazio drugo vozilo.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    3. novembar 2016 | 15:54

    Komu je dao auto da vozi ako je maloletan? Njega u zatvor. Danasnja deca su luda i bezobrazna. Skoro da vise ima ne normalnih nego obratno.

  • Snezana Marinkovic

    3. novembar 2016 | 16:38

    Ima 17 godina i pre 6 meseci položio vozački, sa koliko godina je imao obuku, 14?

  • olalaaaa ovo su istineeee

    3. novembar 2016 | 15:39

    smrko belo il zutooo mislio da sanja da vozi kitaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA