KONAČNO: Obdukcija pokazala zbog čega je ZAISTA umro mali Radenko!

Očekuje se da Osnovno javno tužilaštvo u Loznici naloži medicinsko veštačenje koje bi trebalo da utvrdi šta je izazvalo tu bakterijsku infekciju kada je dečak slomio ruku i zbog čega je došlo do komplikacije

  • 66
Dečak Radenko Nikodinović , Loznica Foto: Privatna arhiva

Obdukcioni nalaz i mikroskopski pregled organa malog Radenka Nikodinovića iz Kozjaka kod Loznice pokazali su da je njegova smrt nastupila usled komplikacija bakterijske infekcije.

SMRT MALOG RADENKA: Stigao obdukcioni nalaz, ali i dalje čekamo

Kako su prenele "Večernje novosti", dečak je preminuo usled komplikacija bakterijske infekcije na tkivu leve ruke nakon preloma.

Očekuje se da Osnovno javno tužilaštvo u Loznici naloži medicinsko veštačenje koje bi trebalo da utvrdi šta je izazvalo tu bakterijsku infekciju kada je dečak slomio ruku i zbog čega je došlo do komplikacije.

Obdukcija je potvrdila da su Radenku bile slomljene dve podlaktične kosti i da mu je generalno zdravstveno stanje bilo dobro.

Inače, Lozničani će danas u 13 časova ispred Vukovog doma krenuti u mirnu protestnu šetnju do zgrade ortopedije u bolničkom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • te pre Sa zlatibora

    4. novembar 2016 | 10:39

    Као да живимо у тринаеѕтом веку јадно дете

  • Јасмина

    4. novembar 2016 | 11:37

    Детета више нема.Нико га вратити не може.Али зато треба најстроже казнити одговорног лекара(овог пута Бојанића),и све који су били у његовом тиму...

  • Sloba

    4. novembar 2016 | 11:22

    Lekar da odgovara za ubistvo deteta,ostali koji su takodje umesani u prikrivanju ovog krivicnog dela kao i oni koji nisu reagovali na propust da vise ne obavljaju taj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA