≫ 

HILARI JE DIVNA I PAMETNA ŽENA, A BIL JE ODLIČAN PREDSEDNIK: Tramp je 2008. godine govorio nešto zbog čega se pokajao (VIDEO)

Mediji su podsetili američke glasače da je Tramp pre osam godina hvalio bračni par Klinton

  • 5

Predizborna kampanja za predsedničke izbore u Americi dostiže vrhunac, i dok republikanski kandidat Donald Tramp poziva birače da okrenu leđa Hilari i Bilu Klinton, mediji podsećaju da ih je on pre osam godina hvalio.

>>> DVE STRANE AMERIKE U SUKOBU, BITKA JOŠ UVEK TRAJE: Klintonova i Tramp podelili i poznate, evo ko je u prednosti (VIDEO)

- Bil Klinton je sjajan predsednik, Hilari Klinton je sjajna i dobra žena - rekao je Tramp u intervjuu za televiziju NY1 2008. godine, prenosi BBC.

Takođe, prema tadašnjim Trampovim rečima, Klintonova je bila "divna i veoma pametna žena, kao i vrlo fina osoba".

Kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je u subotu da je vreme da se američki glasači oproste od Hilari i Bila Klintona.

- Vreme je da se zatvore istorijske knjige o Klintonovima i da se otvori blistavo novo poglavlje koje će biti fokusirano na sjajne građane naše zemlje - rekao je Tramp u svom prvom nedeljnom obraćanju na radiju u ime Republikanske stranke u odgovoru na Obamina obraćanja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    6. novembar 2016 | 08:53

    Pre osam godina puno se toga promeni za osam godina I moja bivsa je bila meni divna tad a sad je vestica na visi nivo

  • Chetnix

    6. novembar 2016 | 07:26

    Dragi moji Srbi, ako ova vjestica dodje na vlast, otkopajte oruzje sto ste zakopali i ono koje niste predali vlastima i mup-u Srbije, ova ce u novi rat, ekonomski rat, jer je Amerika iscrpljena unutrasnjim troskovima, i potreban joj je svjez kapital tj. novac, nafta, prirodna bogatstva trecih zemalja. Neka nam je Bog u pomoc

  • Boki

    6. novembar 2016 | 08:51

    Svako od nas govori nesto sto kasnije porice. Samo glup covek nikad ne menja misljenje. Nego se sad vodi zestoka predizborna kampanja i onda se iskopavaju stvari koje bi mogle da iskompromituju protivnickog kandidata. Sve u svemu kod oba kandidata nije nista nadjeno toliko spektakularno, uglavnom su to sitnice koje se mogu naci kod bilo koga i njima se ispira mozak biraca. Postoje mnogo vaznije stvari o kojima kao da je zabranjeno pricati i sve se svodi na to sta je ko rekao u proslosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA