OVAJ SPOT AMERIČKIH ZVEZDA JE NAJPRLJAVIJI DEO KAMPANJE: "Moraš da glasaš protiv Trampa!" (VIDEO)

Poznati glumci i muzičari snimili su spot u kojem grubo vređaju kandidata Republikanske stranke. Ovaj video je još jedan dokaz da je i u Americi kampanja "prljava igra" i da se koristi apsolutno sve kako bi se protivnik na izborima omalovažio, a time se smanjuje broj njegovih glasača

  • 12

Popularna glumica i pevačica Rejčel Blum predvodi američke zvezde u spotu koji na veoma neobičan i eksplicitan način poziva glasače na svoj glas daju Hilari Klinton ili, preciznije rečeno, apeluju na građane da po svaku cenu glasaju protiv Donalda Trampa.

 

HILARI JE DIVNA I PAMETNA ŽENA, A BIL JE ODLIČAN PREDSEDNIK: Tramp je 2008. godine govorio nešto zbog čega se pokajao (VIDEO)

 

Samo dva dana dele nas od predsedničkih izbora u Americi, a veoma neizvesna trka između Hilari Klinton i Donalda Trampa motivisala je poznate pristalice kandidatkinje Demokratske partije da snime muzičku numeru kojom se, pre svega neodlučnim, glasačima snažno, uz gomilu psovki, poručuje da moraju da izađu na birališta jer, kako refren pesme kaže, "s*anje je, ali je*eno moraš da glasaš"!

 

Spot počinje tako što Blum (zvezda serije "Luda bivša devojka") pevajući objašnjava da je pala jako nisko što ovo radi, ali hodajuća narandžasta seksualno-prenosiva bolest (aludirajući na Trampa koji ima narandžastu, to jest riđu, boju kose), naterala ju je da uđe u muzički studio i zajedno sa Mobijem na bubnjevima i Elizabet Benks na bas gitari napravi ovu pesmu.

 

U spotu se smenjuju mnoge američke holivudske i muzičke zvezde, a pored već pomenutih Mobija i Elizabet Benks, pojavljuju se Adam Skot, Džejn Linč, Amber Rouz, Felisa Dej, Adam Poli, Šon Patrik Tomas, kao i mnogi drugi. Svi oni pevaju po jedan stih u kojem se grubo napada Tramp i naglašava da republikanski kandidat nikako ne sme da postane američki predsednik.

 

Printskrin: YouTube/Funny Or Die

Printskrin: YouTube/Funny Or Die

 

Na početku pesme ide poruka da Amerika ne sme da puca sebi u lice i dozvoli da Tramp, kao najgori predsednički kandidat u istoriji, pobedi na izborima. Između ostalog, stihovi pesme poručuju da građani ne treba da dopuste da "Tramp uhvati Ameriku za pi..ku" (aludirajući na Trampove skandalozan odnos prema ženama), kao i da "ne treba biti raketni naučnik da bi se shvatilo da ako lansirate rasistu za predsednika da će njegova rasistička raketa eksplodirati."

 

Printskrin: Youtube/Funny Or Die

Printskrin: Youtube/Funny Or Die

 

Dalje se u pesmi kaže da je "Tramp ljudski sifilis i da mi (glasači) moramo da budemo lek", a potom učesnici u spotu pevaju da zbir Trampovih stavova na Tviteru izgleda kao Hitlerov "Majn kamf". Poređenje sa Hitlerom tu ne prestaje, pa Rejčel Blum pevajući objašnjava da je u stanje u američkom društvu slično kao u Nemačkoj posle Prvog svetskog rata, kada se pojavio čovek koji je na krilima ksenofobije i rasizma iskoristio nezadovoljstvo siromašnih ljudi, i usmerio njihovo nezadovoljstvo prema manjinama u društvu.

 

Printskrin: Youtube/Funny Or Die

Printskrin: Youtube/Funny Or Die

 

Na kraju pesme izvođači horski poručuju glasaču da je on njihova poslednja nada kako "hodajuća septička jama" ne bi postala predsednik.

 

Pogledajte video:

 

 

Šta mislite o ovakvim spotovima u predizbornoj kampanji? ostavite nam odgovor u komentarima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    6. novembar 2016 | 20:39

    Sve bagra do bagre!

  • Zoki

    6. novembar 2016 | 22:21

    Budale

  • Wolden Šmit

    6. novembar 2016 | 21:43

    Koja gomila nebitnih uradjenih retarda,ko je bre ovde Z od zvezde i s'ovakvom pesmom samo će pomoći Trampu da svako ko ima mozga malo i veruje u Boga glasa upravo za Trampa a kompozocija im je ala Rickey Martine brate svati me..!Kakav blam za Hillary ovo je potez očajnika koji je izgubio razum..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA