≫ 

NAJNOVIJI DETALJI KAFANSKOG OBRAČUNA U JAGODINI: U pucnjavi ubijena osoba sa kriminalnim dosijeom, dve ranjene

Navodi se da se pucnjava dogodila oko 23 sata u Ulici Milana Mijalkovića i da je ubijen I.J. (46), koji ima "debeo policijski i sudski dosije", dok su ranjeni S.P (43) i J.J (26)

  • 4

Jedna osoba je podlegla povredama koje je zadobila u pucnjavi ispred jedne kafane u Jagodini, prenosi RTS.

SAHRANJEN TINEJDŽER STRADAO OD STRUJNOG UDARA: "Zlatni dečače, plavooki anđele, oprosti nam"

Navodi se da se pucnjava dogodila oko 23 sata u Ulici Milana Mijalkovića u Jagodini, na oko 50 metara od Fakulteta pedagoških nauka.

Portparol Policijske uprave u tom gradu Gordana Cvetić rekla je da je do pucnjave došlo iz kola.

- Na ulici je pucano iz vatrenog oružja na trojicu muškaraca od kojih je jedan smrtno stradao, a dvojica su zadobila povrede - rekla je Cvetić i naglasila da policija traga za izvršiocima i da u ovoj fazi istrage drugih detalja nema.

Uviđaj je u toku.

Lokalni portali naveli su da je ubijen I.J. (46), koji ima "debeo policijski i sudski dosije", a da su ranjeni S.P (43) i J.J (26).

Jedan stanar u zgradi ispred koje se to godilo rekao je da je "čuo više ispeljnih metaka". On je ispričao i da ubijeni muškarac, dok su ga stavljani u kombi da ga prevezu u bolnicu nije davao znake života i da je imao veliku mrlju krvi na gornjem delu leđa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    8. novembar 2016 | 09:34

    Zvao me rodjak iz Australije..i izmedju ostalog upitao."Sta radite bre vise vi u Srbiji!? Citamo,svaki dan neka ubistva, samoubistva,nestaju ljudi.. Nazalost,tako nasa drzava resava nezaposlenost,odgovorih mu ja ko iz topa.

  • Сале

    8. novembar 2016 | 08:19

    Вечна ти слава брате мој! Нека ти је лака црна земља,... у шоку смо

  • Baćko

    8. novembar 2016 | 08:05

    Šta je ovo ljudi moji pa puca se kao u siriji nema dana da neko nije ubijen ili ranjen ima li ovom kraj može li država da nam bar obezbedi mir na ulicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA