PUTIN U NEDOUMICI: Još uvek nije odlučio kako će čestitati pobedniku izbora u SAD

Kada je Barak Obama po drugi put izabran za predsednika Sjedinjenih američkih država (SAD), Putin je uputio telegram dan nakon proglašenja pobednika

  • 9

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da predsednik Rusije Vladimir Putin još nije odlučio kako će čestitati pobedniku američkih predsedničkih izbora, prenosi Tas s. Prema njegovim rečima, postoji nekoliko opcija.

PUTIN OŠTRO O "AMERIČKOJ HISTERIJI": Rusija neće nikog napadati, to je glupo i smešno

- Telegram se najviše koristi u diplomatiji za upućivanje čestitki. Međutim, ne znam kako će to uraditi predsednik Putin. Nema potrebe unapred razmišljati o tome, pre zvaničnih rezultata - rekao je Peskov.

Posle prethodnih predsedničkih izbora, kada je Barak Obama po drugi put izabran za predsednika Sjedinjenih američkih država (SAD), Putin je uputio telegram dan nakon proglašenja pobednika, a nekoliko dana kasnije ruski predsednik je ponovio čestitke u telefonskom razgovoru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat Putin

    8. novembar 2016 | 16:08

    razmatra koju bombu da im pošalje

  • ccc

    8. novembar 2016 | 15:05

    Aman ljudi sta je sa vama? Pa vise vi vodite brigu o rusima i putinu nego oni sami. Samo se o njima pise. Imamo mi vece brige i probleme ovde kod nas.

  • Student

    8. novembar 2016 | 15:04

    Putin je prešao igricu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA