≫ 

BIZARNE OPERACIJE ŽENA U SRBIJI: Masovno zatežu HIMEN da bi što više krvarile tokom seksa

- Devojka iz Raške se udala nevina ali prilikom gubljenja te iste nevinosti nije bilo krvi pa ju je suprug u pola noći vratio kući, i izblamirao pred svim svatovima i poznanicima - priča ginekolog dr Dušan M. Protić

  • 1

Ginekološke ordinacije u Srbiji riznica su priča koje se mogu naslutiti, ali koje se vešto kriju, ne bi li se žene obrukale i čaršija pričala o njima.

Izgubila nevinost na ekskurziji, pa htela da vrati himen: U Srbiji i svekrve vode snajke da sređuju vagine

Jedna takva potekla je iz ordinacije specijaliste iz ginekologije i akušerstva ginekologa Dušana M. Protića čija je specijalnost himenoplastika odnosno vraćanje nevinosti, i razni rekonstruktivn9i zahvati na vagini.

On je za Telegraf ispričao priču koja može da svedoči o tome koliko muškarci ne raspolažu znanjem o ženskom polnom organu, zapravo, da postoje vagine koje su toliko elastične da prilikom gubljenja nevinosti ne krvare. 

- Krvarenje prilikom prvog odnosa je jedan od znakova cepanja himena. Međutim, oko 40 odsto devojaka slabo ili nikako ne krvari, jer postoji nekoliko tipova himena pa i oni elastični, koji mogu da ne krvare ili slabo - objašnjava dr Protić za Telegraf.

Foto: Profimedia/BSIP Foto: Profimedia/BSIP

HIMEN (NE) PUCA POSLE PRVOG SEKSA: Sve laži o vagini na koje ste naseli

S tim u vezi, u njegovu ordinaciju došla je nevina, devojka iz Raške i poverila mu se:

- Tražila je da joj zategnem himen da bi što više krvarila kada bude gubila nevinost. Jer, njena sestra se udala nevina ali prilikom gubljenja te iste nevinosti nije bilo krvi pa je suprug, inače zet moje pacijentkinje, u pola noći nevestu vratio kući. Naravno, izblamirao ju je pred svim svatovima i poznanicima, a bila je nevina - priča dr Protić.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

UŠLI SMO U NAJBOLJE PORODILIŠTE U SRBIJI: Pogledajte po čemu se razlikuje od svih drugih (FOTO)

On pamti i slučaj iz Bosne i Hercegovine, ali ovog puta se devojka svetila svom partneru.

- Mladić i devojka su se zabavljali dve godine, ali on nije hteo da je ženi. Došla je sa njim kod mene da joj rekonstruišem himen. Posle intervencije mu je rekla: "Ovom intervencijom je sa seksom gotovo. Možemo nastaviti posle venčanja!" - kaže naš sagovornik.

Ne znamo da li je ovoj devojci pošlo za rukom da je momak oženi, mi se svakako nadamo da jeste.

(Lj. R.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA