HIT: Nova "lada" iz 1979. godine! (FOTO / VIDEO)

Cena ove limuzine je 8.500 evra, ali vlasnik ne želi da je proda, već samo da utvrdi da li postoji interesovanje za ovaj neverovatno očuvan auto

  • 22

Pasioniranim ljubiteljima auto-oglasa prethodnih dana pažnju privlači neuobičajeni oglas o prodaji "lade", koja je proizvedena 1979. godine, a izgleda, maltene, kao nova.

Iako na prvi pogled izgleda da se radi o lažnom oglasu, ekipa Telegrafa uverila se da je "lada" i te kako stvarna, da izgleda odlično i što je najžanije, da je pravo zadovoljstvo voziti se u njoj.

Prema rečima njenog vlasnika, recept za gotovo neverovatan podvig čuvanja ovog automobila je garaža s provetravanjem i velika ljubav koju je njegov otac imao prema njemu. On se nalazi u Nišu i za 33 godine je prešao samo 11.000 kilometara, a vožen je samo u retkim slučajevima, i to ka selu u okolini ovog grada.

Cena ove limuzine je 8.500 evra, i prema rečima vlasnika, on ne bi voleo da ga proda, već samo da utvrdi da li postoji interesovanje za ovo vozilo.

Pogledajte priču o ovom "oldtajmeru":

(A. S. / I. M./izvor: Polovniautomobili)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zileee

    12. jun 2012 | 12:16

    eto zaboravih da ostavim pravi komentar,Lada je super,i vredna je tih para,jer koliko samo vredi trud sacuvati auto 33 god da izgleda identicno kao kad je bio 1 dan star,svaka cast za vlasnika,ako ti nije frka za lovu,ne prodaji ;)

  • zileee

    12. jun 2012 | 12:13

    bmw x3 retard iz nekog malogradjanskog drustva,kojem je tata kupio takozvanu bembaru da bi i on imao nekoga da se pali na njega,jadan...........fuj bre

  • Renault

    12. jun 2012 | 15:41

    Lada je extra,i podrzavam lika u potpunosti...A vi sa x3 i ostale gluposti da se ne hvalite mnogo jer najverovatnije nemate ni za zastavu,pa vam yugo dodje kao x3!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA