POSLEDNJA FILMSKA SCENA PRED SMRT: Glumci skakali u jezero iz helikoptera i nikad ih više nisu videli (VIDEO)

Uskočili su sa male visine u jezero iz koga nisu uspeli da izrone

  • 3

Dvojica glumaca poginulo je kad su, dok su snimali film, nezgodno uskočili u jezero i nisu izronili i udavili su se. 

Rekao je ja sam Nenad Radojičić i onda je skočio sa 13 metara u plitku vodu (VIDEO)

Glumci Anil Kumar i Raghaj Udaj snimali su izuzetno uzbudljivu scenu kad su sa male visine iskočili iz helikoptera pravo u jezero iz koga nisu izronili. Pošto nisu odmah izronili, smatra se da su momentalno poginuli. Treći glumac Duniva Vidžaj je isto skočio sa njima, ali je živ napustio jezero.

Ekipa je snimala scenu iznad jezera Tipagondanahali, zapadno od grada Bangalor u Indiji, po lokalnom vremenu juče popodne. U izveštajima stoji da sigurnosne službe nisu stigle da izvuku dvojicu glumaca na vreme.

Trebalo bi da se pokrene istraga o uzrocima njihove smrti, a policija će najverovatnije okriviti filmsku ekipu. Upravnik policije grada indijskog grada Ramanagara, gde se incident dogodio, počeo je da sa bavi ovim slučajem.

Oni su snimali kanadski film koji je trebalo da se zove Mastigudi, a priča se bazirala na životu glumca Duniva Vidžaja. Kanađanska filmska industrija smeštena je u Bangaloru i jedna je od najmoćnijih u Indiji, sa glumcima koji govore engleski jezik nasuprot indijskom koji može da se čuje u bolivudskim filmovima.

Ovde pogledajte kako su glumci iskočili iz helikoptera:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slox

    9. novembar 2016 | 23:01

    Pa ovo uopste nije mala visina.

  • Iva

    9. novembar 2016 | 23:49

    na drugom snimku se vidi da su sva tri glumca izronila, ali da se dvojica bore da ostanu na povrsini vode...cak je pitanje i da li su njih dvojica uopste znali da plivaju...uzasna nebriga za ljudske zivote..

  • sale71

    10. novembar 2016 | 06:02

    Užas,izgleda nisu znali plivati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA