Oralno zadovoljio, pa prebio mušteriju: Sad ga je stigla kazna

Ljut na starijeg muškarca, mladić je prvo pokušao da ga "odobrovolji" stavljajući mu nož pod grlo, a kada to nije pomoglo, pretukao ga je i zaključao u podrum

  • 3

Osnovni sud u Velesu, gradu u centralnoj Makedoniji, na tri meseca uslovne kazne zatvora osudio je dvadesetogodišnjeg mladića iz tog grada, čije ime nije saopšteno, zato što je pretukao klijenta, koga je oralno zadovoljavao, jer mu ovaj nije platio.

Tri muškarca se iživljavala nad mladićem (23) iz Hrvatske, pa ga terali da ih oralno zadovolji!

To se desilo na Božić, u ranim jutarnjim satima, u stanu mladića u Velesu. Ljut na starijeg muškarca, koga je tu noć oralno zadovoljavao, što nije hteo da plati za "uslugu", mladić je prvo pokušao da ga "odobrovolji" stavljajući mu nož pod grlo, a kada to nije pomoglo, pretukao ga je, zaključao u podrum i otišao.

Sat vreme kasnije, ponovo se vratio, ali sa još dvojicom nepoznatih ljudi. Tu su sva trojica nastavila da se iživljavaju nad njim. Mladić je starijem čoveku stavio crnu kapu preko glave i gajtan oko vrata, posle čega su ponovo počele da "pljušte" batine. Čoveka su udarali pesnicama po glavi i licu sve dok mu nisu slomili nos i ozbiljno ga povredili.

Pretučenog i izmrcvarenog odveli su ga u drugi podrum, gde su ga zaključanog držali 15-tak minuta, posle čega su ga pustili.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Zbog "protivpravnog lišavanja slobode", mladić iz Velesa je osuđen na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora ako u narednih godinu dana ne napravi novo krivično delo.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA