Tramp udara i na srpske kamiondžije i raznosače pica: Ako krene kako je najavio, gotovi smo

Sivu i crnu ekonomiju smatra glavnim ekonomskim problemima a o imigrantima misli sve najgore.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika hahaha
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • chicago driver

    12. novembar 2016 | 05:14

    druze nije tacno to sto pricas,elektronski log book se najavljuju ec par god unazad,ovo sto tramp prica,odnosi se na ljufe koji nemaju status uopste u americi i rade na divlje,tacnije samo na CDL (comercial drivers licence) i nista drugo nemaju,nisu sredili svoj status,vec sladja bila para od toga pa sad kad je doslo vreme da se ocisti zsmlja od takvih sad tramp oduzima hleb srbima,pa tipicno srpska posla...problem je u tome sto niko od onih koji nemaju status stalnog boravista,morati da se isele ili srede status,jer ide sada od decembra novi ID face recognition takozvani,i nijedan od tih nece moci da produzi dozvolu za kamion,ako nema green card ili ako nije citizen,jer nakon apliciranja za isteklu dozvolu,dobijes samo papir koji vazi 45 dana,i toliko mozes samo da radis,tj vozis,pa se aplikacija salje u springfield,glavni grad illinoisa,na proveru tog lica da li je regularan ili ne,i u roku od 45 dana dobijes odgovor,za one koji nemaju status uopste ce biti roj da naluste zemlju,plus nece moci da rade,tj voze,ili da srwdjuju status,i u tom slucaju nece moci da voze uopste....zbog toga se gdin plasi....

  • Beograd

    11. novembar 2016 | 11:27

    Pa i Trump je sin nemackih emigranata...u Americi su svi emigranti osim Indijanaca

  • goran

    11. novembar 2016 | 10:37

    neka se vrate u srbiju gde mogu da rade o 18 sai a da spavaju par sati. treba svuda da uvedu da preko osam sati nema rada jer i ovi kod nas voze preko 12 sati i prave udese znam ih nekoliko licno kazu dobice otkaz ako ne pristanu ima onih koji oce ako oni nece . a gazde placaju sat 160 din pa ajde budzi sate . zasto ne plate bar 500 din po satu da mozes za 176 sati da zaradis neku platu . sve je drzava kriva a ameri oce da to malo poperave a zbog ovih nasih i slicnih u americi njihovi drzavljani sigurno imaju manje posla kao i ovde gde sam radio po 250 sati umesto da zaposli jos par radnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA