Stravično nasilje u Petrovcu na Mlavi: NOŽEM IZBO ŽENU PRED ĐACIMA, dobio 14 godina zatvora

Na njenoj sahrani u rodnom selu Ždrelo, otac je izjavio da je ona od svog supruga duže vreme trpela fizičko zlostavljanje

  • 2

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu požarevačkog Višeg suda, kojom je Vladica Tošić (52) dobio 14 godina zatvora zbog ubistva supruge Brankice (49). Stravičan zločin dogodio se u septembru prošle godine u OŠ "Bata Bulić" u Petrovcu na Mlavi. Ubica je odmah sproveden na izdržavanje kazne u KPZ "Zabela".

KLOŠARU, ZAR SE TAKO ŽALI IZGUBLJENI SIN? Porodica malog Radenka dobila preteće pismo

Za krivično delo za koje je Tošić optužen, a čije je izvršenje nakon hapšenja i sam priznao, zakonom je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora - piše Blic.

Prema navodima optužnice, koju je zastupao Miroslav Vojinović, zamenik višeg javnog tužioca, Vladica je suprugu usmrtio sa više uboda nožem 18. septembra 2015. godine. 

Foto: Facebook / Vladica Tošić Foto: Facebook / Vladica Tošić

Zločin se dogodio oko devet ujutru, kod ograde Osnovne škole "Bata Bulić", u kojoj je ona radila kao učiteljica.

Vladica ju je napao za vreme velikog školskog odmora, naočigled učenika i nastavnika. U to vreme je prolazio autom pored škole i tad je ugledao suprugu koja ga je četiri meseca pre toga napustila i zajedno sa njihovim punoletnim sinom otišla u podstanare. Ubica je izašao iz vozila i napao je.

- Kuhinjskim nožem optuženi je ubo Brankicu više puta u stomak i grudi. Obdukcija je pokazala da je smrt nastupila nakon šestog uboda - navedeno je u optužnici.

Brankica je iza sebe ostavila sina Marka, starog 26 godina, majku Desanku i oca Vitomira. Na njenoj sahrani u rodnom selu Ždrelo, otac je izjavio da je ona od svog supruga duže vreme trpela fizičko zlostavljanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    10. novembar 2016 | 22:05

    Znači svesno zakolješ ženu pred ovoliko dece i dobiješ 14 godina e razmišljam nešto o ovim sudijama i razmišljam i razmišljam gde završiše te škole bre

  • ZĐItrešnja

    11. novembar 2016 | 06:02

    Strašno pa to nema nigde aman tako mala kazna ps ovo je za ne poverovati tako će svaka Psihopata ubiti o bože da li je moguće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA