DILERI BRUTALNO MUČILI BOGDANA (18)? Policija još traga za napadačima dok se mladić bori za život (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Rakića su napala najmanje dva muškarca koji su ga brutalno pretukli, a potom su mu ošišali dugu kosu i bradu, posle čega su ga najverovatnije zavezali za automobil i vukli po asfaltu

  • 16

Bogdan Rakić (18) iz Teslića u Bosni i Hercegovini, brutalno je pretučen u svom gradu, nakon čega je bio u komi. Iako više nije u komi, i dalje se bori za život.

DIVLJAČKI NAPAD NA UČENIKA (18) U BIH: Tukli ga, ošišali, zavezali za automobil i vukli po asfaltu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Bogdanovi napadači još nisu uhvaćeni, ali se sumnja da su u pitanju dileri koji su označeni kao opasni kriminalci - potvrđuje izvor "EuroBlica" blizak istrazi.

Zbog mogućeg ugrožavanja istrage, policija još ne želi da otkrije identetit osobe za kojom se intenzivno traga.

Foto: srpskacafe.com Foto: srpskacafe.com

- Suština priče je u tome da su narkodileri oteli i mučili mladića kako bi poslali poruku ostalima da ih slučajno ne spominju, obzirom da policija vrši određene operativne radnje na sprečavanju zloupotrebe narkotika - naveo je izvor "EuroBlica".

Foto: srpskacafe.com Foto: srpskacafe.com

Navodi se i da lokalna policija u Tesliću najverovatnije iz straha ili nečeg mnogo goreg nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj, dok se u njega nisu uključili inspektori CJB Doboj.

Naime, policija nije obavila uviđaj, niti izuzela materijalne tragove dok se iz CJB Doboj nisu uključili.

Rakića su napala najmanje dva muškarca koji su ga brutalno pretukli, a potom su mu ošišali dugu kosu i bradu, posle čega su ga najverovatnije zavezali za automobil i vukli po asfaltu.

U divljačkom napadu Bogdan je zadobio teške povrede glave zbog čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gde je danima bio u komi iz koje se tek probudio.

- Skinuli su ga golog i vukli ga po putu. Kada sam ga našla na kućnom pragu, na sebi nije imao ni donji veš ni majicu. Jedna strana tela bila mu je zguljena, od glave do nogu – rekla je u šokantnoj ispovesti Roberta Glancer, Bogdanova majka.

(Telegraf.rs/Izvor: EuroBlic/srpskacafe.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA