UBISTVO PEVAČICE IZ UŽICA MISTERIJA VEĆ 11 GODINA: Da li ista sudbina čeka Jelenu Marjanović?

- Cela Srbija se zgražava nad ubistvom Jelene Marjanović, a ja već 11 godina ne znam ko je kriv za smrt moje jedinice - govori očajna majka

  • 10

Mica Ćosić (70), majka pevačice Tanje Ćosić koja je poginula 2005. godine u eksploziji automobila-bombe, apeluje na policiju da što pre pronađu ubicu Jelene Marjanović kako njeno ubistvo ne bi bilo zaboravljeno, kao što se dogodilo sa ubistvom njene ćerke. 

 

NEKA SE JELENINO UBISTVO NE ZABORAVI KAO SMRT MOJE TANJE: Potresna ispovest majke pevačice ubijene 2005. godine!

 

Očajna majka kaže da se cela Srbija zgražava nad Jeleninim ubistvom, a da ona već 11 godina ne zna ko je kriv za smrt njene jedinice i da je primorana da svakodnevno pije silne tablete. Apeluje na policiju da što pre pronađu Jeleninog ubicu jer strahuje da će i njena smrt pasti u zaborav, prenosi dnevni list Alo!

 

- Moja ćerka nije imala neprijatelja, ali je njen tadašnji momak došao u sukob sa opasnim ljudima, koji su mu se osvetili ubistvom moje ćerke. Tanja se godinama zabavljala sa Mirkom Nikolićem zvanim Crnogorac, koji se družio sa kriminalcima. Ne znajući s kim ima posla. moja Tanja je platila sve njegove dugove i neraščišćene račune sa ljudima sa one strane zakona. Sa Mirkom je dobila sina, koji je ostao bez majke sa tri i po godine. Morala sam na sudu dugo da dokazujem da je on otac i da mora da plaća alimentaciju i tu bitku sam dobila. Policija nije ništa uradila. a nas ignoriše već 11 godina. Strepim samo da neko ne povredi mog unuka koji sada ima 15 godina. On ima pravo da sazna ko mu je ubio majku - ogorčeno kaže Mila Ćosić.

 

Mirko Nikolić zvani Crnogorac, koji je bio svedok u slučaju protiv barske grupe, bio je meta plaćenog ubice 24. decembra 2006. godine na Zlatiboru. U njega je tad ispaljeno nekoliko hitaca, ali je ipak uspeo da preživi.

 

Pevačica Tanja Ćosić nastradala je 1. avgusta 2005. godine u eksploziji tempirane bombe podmetnute pod njen automobil u užičkom naselju Krčagovo.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca......

    13. novembar 2016 | 09:01

    Draga majko uzalud apelujes tvoju su vec zaboravili a jecina majka je ponela bol neznajuci koje ostalasu deca dase nadaju i nose stim bolom nadajuci dace im neko reci kad odrastu.....

  • Јасмина

    13. novembar 2016 | 11:01

    Тешка је мајчина суза за изгубљеним дететом,поготову на тако суров начин.Још је теже,кад због бирократије падне у заборав...

  • Realo

    13. novembar 2016 | 09:30

    Policija dokazala koliko dobro radi svoj posao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA