Žena mu otišla na službeni put, a on je uradio nešto zbog čega mu sada preti ZATVOR!

Ilja Eremev (30) je pod istragom jer je dojavio aerodromu u Kirgistanu da se u avionu, kojim je njegova supruga letela na službeni put, nalazi bomba

  • 2

Ilja Eremev (30) može da dobije do tri godine zatvora jer je dojavio aerodromu u Kirgistanu da se u avionu, kojim je njegova supruga letela na službeni put, nalazi bomba. Zbog incidenta je odloženo nekoliko letova i ljudi su evakuisani sa aerodroma.

Sudarili se američki borbeni avioni: Piloti bezbedni

Lokalna policija je izjavila za Bi-Bi-Si da je 30-godišnjak uhapšen u "pijanom stanju", kao i da se odlučio na ovaj "očajnički pokušaj" kako bi sprečio svoju suprugu da ode u Moskvu, na poslovni put.

Kako navodi bezbednosna agencija u Kirgistanu, Ilja se nalazi u pritvoru dok istraga traje i može dobiti i do tri godine zatvora ako bude proglašen krivim za davanje lažnih informacija o aktu terorizma.

Ovo nije prvi slučaj lažne dojave bombe iz ličnog interesa.

Foto: Tanjug/AP/Yonhap Foto: Tanjug/AP/Yonhap

LAŽNA DOJAVA O BOMBI NA GRANICI: Otvoren granični prelaz Reske-Horgoš posle policijske provere

U septembru je jedan Kanađanin dojavio bombu aerodromu "Kelovna" u Britanskoj Kolumbiji, zato što je kasnio na svoj let. A prošle godine je Eron Onil, koordinator tehnološke kompanije Intel, platio svom 21-godišnjem prijatelju Kolinu Hamondu da policiji dojavi da je postavljena bomba, a sve to da ne bi morao da ode na posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA