Ruska moć dobila potvrdu: Poleteli su sa Admirala Kuznjecova (VIDEO)

Avioni sa ruskog nosača aviona „Admiral Kuznjecov“ spremaju za izvođenje udara na pozicije terorista

  • 3

Posade ruskih strateških aviona Tu-160 i Tu-95 na vazdušnoj bazi „Engels“ u Saratovskoj oblasti nalaze se u režimu borbene gotovosti.

>>> NEMAČKA I FRANCUSKA PRELAZE NA STRANU RUSIJE? Kada su velike sile poslednji put obrnule ćurak, otvorila su se vrata pakla (FOTO)

To je agenciji TASS saopštio vojno-diplomatski izvor, a prenosi "Sputnjik".

- U ovom trenutku inženjersko-tehnički personal baze postavlja na avione krstareće rakete i priprema ih za borbene akcije. Avijaciona udarna grupa vazdušne baze spremna je za ispunjavanje zadataka uz lansiranje krstarećih raketa - navodi izvor ruske agencije.

"Sputnjik" navodi da je ranije objavljeno da se avioni bazirani na ruskom nosaču aviona „Admiral Kuznjecov“, koji se nalazi u Sredozemnom moru, spremaju za izvođenje udara na pozicije terorista na periferiji sirijskog grada Alepa. Navodi se da su avioni ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga više puta korišćeni za izvođenje preciznih udara po posebno važnim objektima ekstremista Islamske države u Siriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    13. novembar 2016 | 22:44

    Bravo,samo tako

  • iznogud

    14. novembar 2016 | 12:34

    bacati bombe od 150000na dzip sa vojnicima koji ista ne vrede je suludo.roknite neutronku i zavrsite sa unistavanjem i naroda i imovine.stitite samo pljackese i pse rata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA