"OPSTANAK" BEZ NJEGA NE BI BIO TO ŠTO JESTE: Glas uz koji smo odrasli (VIDEO)

On je bio i ostao sinonim za lepotu govora. Dikcija, tonalitet, akcentiranje - u njegovom govoru sve je bilo na pravom mestu

  • 7

Svim pamtimo čuvenu naučno - obrazovnu seriju "Opstanak", međutim, ona ne bi postigla toliki uspeh bez sinhronizacije glumca i voditelja Dejana Đurovića.

VOLELI STE EMISIJU OPSTANAK? Sada možete da pogledate sve na jednom mestu! (VIDEO)

On je bio i ostao sinonim za lepotu govora. Dikcija, tonalitet, akcentiranje - u njegovom govoru sve je bilo na pravom mestu.

Dejan je rođen u Beogradu 1938. godine, a krajem 50-ih godina započeo je glumačku karijeru. Glumio je u 20-ak filmova i serija, među kojima su "Subotom uveče" i "Neven".

Dejan već više od 30 godina vodi emisiju "Dragstor ozbiljne muzike” na Radiju Beograd 202. Dobio je nagradu "Radmila Vidak" za lepotu govora.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / noviporedak.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    14. novembar 2016 | 13:56

    To je samo jedan, od skromnih ljudi,koji se godinama bore, protiv primitivizma,bahatosti i neznanja.Jedan od retkih, koji su klasicnu muziku priblizio, i onima ,koji je nisu - voleli.Postovanje!...

  • BRAVO

    14. novembar 2016 | 02:12

    Trenutno mu je dostojna zamena voditelj dnevnika sa b92,a Dejan je neponovljiv,covek kod koga se pamti glas,a ne stas.

  • BASA

    14. novembar 2016 | 11:52

    Dejan je izuzetan ! Steta sto nije organizovao tecajeve , za novinare I voditelje , gde bi , pored njihove struke , " Glas " bio na drugom mestu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA