DEPARDJE: Tramp za razliku od Buša nije idiot!

Pobeda Trampa je dobra lekcija za političare koji već dugo ništa ne rade

  • 2

Donald Tramp za razliku od bivšeg republikanskog predsednika Džordža Buša nije idiot, smatra francuski glumac Žerar Depardje.

>>> KUSTA ŽESTOKO UZVRAĆA UDARAC: Depardje je raspadnuti alkoholičar, prevarant i nemoralna drtina!

- Za razliku od Džordža Buša, Tramp nije idiot, govori stvari koje su veće od njega - rekao je Depardje u intervjuu za "Žurnal d Dimanš".

- Niko ne zna za šta je sposoban - istakao je glumac koji smatra da je za Trampov dolazak na vlast krivo sve veće otuđenje političara od običnih glasača.

- To je dobra lekcija za političare koji već dugo ništa ne rade. Poverenje je iznevereno, ljudi žele da preuzmu kontrolu - objasnio je 67-godišnji glumac.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poput Trampa, Depardje je prijatelj s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a 2013. godine je dobio rusko državljanstvo u znak protesta zbog predloženog povećanja poreza na bogate u Francuskoj.

Depardje, međutim, ne veruje da bi Marin Le Pen, čelnica francuske desnice, mogla da pobedi na predsedničkim izborima sledeće godine.

- Marin Le Pen nije pretnja. To su gluposti. Ona je deo kolateralne štete društva koje ne uspeva da kontroliše nova sredstva komunikacije i provodi vreme gradeći kule u pesku - zaključio je poznati glumac.

(Telegraf.rs /Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    14. novembar 2016 | 03:11

    Bus je lijeceni alkoholicar a Clinton je ratni zlocinac kao Hitler.

  • Xman

    14. novembar 2016 | 02:13

    Bilo je samo pitanje vremena kada ce se i ovaj ruski placenik oglasiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA