≫ 

SKANDALOZAN KURS U SRBIJI: Uče devojke da postanu STARLETE, dobiće 1.000 evra ako zadovolje klijente (FOTO)

Za prijavu je pored osnovnih podataka, potrebno uneti informacije kao što su boja očiju, kose, visina, težina, obim grudi, horoskopski znak, ali i nivo znanja engleskog jezika

  • 8

U Srbiji je osvanuo sajt koji, verovali ili ne, proizvodi - starleteLider u promociji lepih devojaka, kako piše na ovom portalu, traži atraktivne devojke, na kojima je samo da se registruju i postave svoju fotografiju, a zauzvrat će pored profesionalnih saveta, moći da dobiju posao hostese, promoterke, animator dame, ali i učesnice u hot četu sa klijentima iz inostranstva.

STARLETE ZARAĐUJU 5.000 EVRA MESEČNO: Evo šta kažu odakle im pare!

- Naš Portal POSTANI STARLETA je u izradi, i to na srpskom i engleskom jeziku.Početak rada očekujemo sredinom decembra.

Koncept ovog sajta činiće osnovu našeg Portala. Sada želimo da okupimo mlade, lepe i zgodne devojke kako bi smo im pomogli da postignu uspeh - piše na ovoj internet stranici, gde se dodaje da će prvih 20 devojaka ostvariti određene privilegije, poput izrade modnog editorijala, naslovnih strana sa njihovim likom, učešće na Internet Izboru za Miss Balkana i odlazak na foto serijal u Grčku.

Printskrin: balkanmiss.net Printskrin: balkanmiss.net

Devojkama koje se prijave se obećava i posao, pogotovo ako su spremne da se razgolite pred kamerom.

Printskrin: balkanmiss.net Printskrin: balkanmiss.net

- Animatorke na Adult Dating sajtu pod lažnim (fiktivnim) profilom obilaze profile novoregistrovanih muških članova, šalju im zahteve za prijateljstvo, lajkuju njihove objave, šalju giftove, iniciraju tekstualni čet na engleskom jeziku.

Osnovni cilj je zadržati nove članove što duže na sajtu. Sajtovi su isključivo za članove iz Amerike i Engleske.

Ponavljamo sve ovo radite iz svog stana (kompjuter i internet obavezni), pod fiktivnim profilom. Vaša slika se ne postavlja!

Plaćanje na 15 dana u zavisnosti od vremena koje ste utrošili i od broja animiranih članova - dodaje se u opisu posla, dok za starlete koje žele da preko video četa zadovolje klijente zarada ide i do 1.000 evra sa bonusima.

Za prijavu je pored osnovnih podataka, potrebno uneti informacije kao što su boja očiju, kose, visina, težina, obim grudi, horoskopski znak, ali i nivo znanja engleskog jezika.

Video o srpskim starletama pogledajte ovde:

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA