PUTIN SE POVLAČI ZBOG BOLESTI?! Svetski mediji bruje o njegovom zdravlju, evo šta je on odgovorio na to

Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti "izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine"

  • 42

Valerij Solovej, profesor na moskovskom državnom institutu spoljnih poslova u jednom intervjuu za "Moskovsky Komsomolets", koji je vrlo brzo obrisan, izjavio je da se ruski predsenik Vladimir Putin uskoro povlači zbog bolesti, preneli su zapadni mediji.

Jedna od jačih Putinovih izjava: Rusija nikome ne preti. Samo smo povećali broj treninga

Ova vest je brzinom svetlosti obišla svet. Strani mediji su uspeli da dođu do izjava profesora Soloveja, koji je rekao da će Putin zbog bolesti "izbegavati publicitet ili će se tek retko pojavljivati u medijima tokom nekoliko meseci naredne godine".

Ipak profesor Solovej je dodao da ova informacija nije potpuno poverljiva, ali da je svakako treba uzeti u razmatranje, budući da bi ona mogla da unese mnogo nervoze u rusku politiku, prenosi britanski The Sun.

- Nemojte da govorim ništa više, već sam kazao previše - odgovorio je Putin na pitanje da li je bolestan, tvrdi profesor Solovej.

U tom članku se dodaje da bi Putina na mestu predsednika mogao da zameni Dmitrij Medvedev, trenutni premijer koji je i ranije bio predsednik Rusije, a kao njegova zamena navodi se i Aleksej Djumin, bivši zamenik ministra za odbranu, inače čovek za kojeg mnogi tvrde da je Putinova desna ruka.

(Telegraf.rs/Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genije

    14. novembar 2016 | 17:27

    Putin nikad ne bi dozvolio tako nešto! On je bivši KGB-ovac, pa nije blesav da dozvoli da se o njegvom zdravlju raspreda po štampi! On jednostavno želi da se skloni polako sa javne scene i zbog toga se polaki povlači. A i da jeste zdravlje u pitanju, da li bi iko normalan dozvolio sebi da baulja u pada u javnosti, kao ludi Jeljcin ili baba Klintonka? Putin je mnogo pametniji i daleko iznad svega toga....

  • Coco Jumbo

    14. novembar 2016 | 16:48

    Hahahaha kakve gluposti pa ne upravlja Rusijom samo Putin pa da će Rusija početi da slabi ako se on povuče , Rusijom upravljaju vojno -obaveštene i kontra - obaveštenje službe koje su i stvorile Putina a mogu da stvore i drugog Putina bez problema

  • Maj

    14. novembar 2016 | 17:18

    Živ bio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA