≫ 

Melanija će zbližiti Trampa i Putina, a za sve je zaslužan njen - DEDA!

Upitan ko bi mogao da odigra ulogu posrednika između Rusije i SAD, Nikonov je odgovorio da bi ovu ulogu mogle da odigraju porodične veze prve dame. Glavnu ulogu tu bi mogao da odigra deda prve dame Melanije Tramp koji je bio partizan

  • 11

Uticajni ruski poslanik Vjačeslav Nikonov izjavio je danas u emisiji na TV kanalu "Rosija 1" da bi Slovenija, kao rodna zemlja prve dame SAD Melanije Tramp, mogla da bude domaćin susreta ruskog predsednika Vladimira Putina i novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa.

Glavnu ulogu tu bi mogao da odigra deda prve dame Melanije Tramp koji se borio u partizanskim jedinicama.

POČELO STVARANJE NOVOG SVETSKOG PORETKA: Putin razgovarao sa Trampom

Upitan ko bi mogao da odigra ulogu posrednika između Rusije i SAD, Nikonov je odgovorio da bi ovu ulogu mogle da odigraju porodične veze, prenosi STA.

Slovenačka agencija navodi da je predsedavajući Komiteta za obrazovanje i nauku ruske Državne dume rekao da se to odnosi na Melaniju Tramp, ali i na njenog dedu za kojeg je Nikonov kazao da se u partizanskim jedinicama borio u šumama Belorusije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • New York

    15. novembar 2016 | 11:02

    Ma sta rece deda bio partizan a? Pa jeste li vi normalni sta pisete?kakve izmisljotine bre,alo dosta vise sa glupostima,sad da je pitate ona je amerikanka i nista vise,niti zeli da je zovu tako kao i svi koji zive u Usa.

  • El...

    15. novembar 2016 | 13:21

    I Kolindin deda i baba su bili partizani , i bili su i italijanskom logoru ! Koji uticaj ima to na nju ? Daj Boze da je kod nje druga pricha ... !

  • Bojan

    15. novembar 2016 | 10:59

    Njen deda bio partizan....pa moja baba je sirila triper medju nemcima samo ona koliko ih je izbacila iz stroja i od tada se rajh nikada nije oporavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA