≫ 

POSLEDNJI MINUTI RUSKIH BONI I KLAJDA: Tinejdžeri pucali na policiju, sve snimali, a onda se poubijali (VIDEO)

Tinejdžeri su se zabarikadirali sa oružjem i municijom

  • 8

Dvoje ruskih tinejdžera se poput Boni i Klajda suprotstavilo policiji, ali njihov kraj više je ličio na tragičnu priču Romea i Julije. Mladić i devojka u ruskom gradu Pskovu su se zabarikadirali u kući naoružani pištoljima i puškama, a potom su izvršili samoubistvo.

>>> Popila je 4 votke sa energetskim pićem u klubu i ujutru na Jutjubu videla svoj seks sa trojicom (VIDEO)

Tragična priča završila se nakon što su tinejdžeri pucali na policijsku jedinicu koja je odgovorila na poziv, a zatim oduzeli sebi život, rekavši da su imali „nula drugih opcija“. Pripadnici policije u Pskovu odgovorili su na poziv da se čula pucnjava u stambenoj oblasti. Odmah po dolasku na lice mesta policajci su bili prinuđeni da potraže zaklon, jer su dvoje tinejdžera koji su se zabarikadirali u kući pucalo na njih.

Pregovori su trajali satima. Policija je konačno uspela da ubedi tinejdžere da predaju svoje puške, ali to nije bilo dovoljno: nakon upada u zgradu, policajci su pronašli 15-godišnjeg Denisa i Katju mrtve. Preliminarni izveštaji nazvali su ovo ubistvom i samoubistvom. Pregovore koji su trajali satima tinejdžeri su snimili i podelili na svojim nalozima na društvenim mrežama: oboje su objavili fotografije na Instagramu, pa čak i prenos uživo preko Periskopa dok su pucali na pripadnike policije koji su dolazili ispred njihove zgrade.

Katja i Denis navodno su se posvađali sa njenom majkom i bakom, a svađa se završila time što je Denis „slučajno upucao“ Katjinu majku u kuk. Zatim su se zabarikadirali sa oružjem, municijom i radiom, što su fotografisali i podelili na „Instagramu“. Policija je odmah nakon toga pozvana na lice mesta.

Još uvek nije jasno da li je dvoje tinejdžera ranije planiralo da sebi oduzme život, ali u prilog ovoj teoriji ide poslednji post koji je Denis objavio na „VKontakte“, ruskoj društvenoj mreži. Rano jutros je napisao:

- Sve sam vas voleo. Ali ste mi zeznuli psihu i život, a niste ni primetili. Zbogom svima — prijateljima, poznanicima, porodici. Ne brinite, odlazim sa stilom.

Neki mediji navode da su tinejdžeri, koji su se zabavljali nešto više od šest meseci, imali problema sa vlastima i da su navodno nekoliko puta pobegli pre ovog kobnog ponedeljka.

Tokom svog direktnog prenosa, međutim, na snimku se čuje kako Katja kaže „imamo nula opcija“ i kako Denis kaže „ako se ne predamo, umiremo. Ali ako se predamo, nikada nećemo videti jedno drugo“. Međutim, na kraju video-prenosa oboje tinejdžera tvrde da su predali svo oružje i da su došli do zaključka da samoubistvo nije opcija. Policija sarađuje sa porodicama žrtava, pokušavajući da shvati šta je ovo dvoje mladih dovelo do ovako tragične odluke.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/rs.sputniknews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanac

    15. novembar 2016 | 14:58

    tipični pravoslavni radikalizovani fundamentalisti

  • Ljubica majka i baka

    16. novembar 2016 | 11:20

    Ko je kriv ko nego drustvo u koje vrednosti zivljenja su potpuno izobliceni ne samo u rusiji i kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA